Hajdu, Mónika (2019) Fűszerpaprika karotinanyagainak vizsgálata tojássárgájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2019_hajdu_monika.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (3MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lantos, Ferenc
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Fűszerpaprika, Karotin, Takarmányozás, Kendermagos tyúk, Tojás |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.05. Horticulture, viticulture > 04.01.05.07. Vegetables 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics > 04.02.01.03.17. Poultry breeding 04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science > 04.02.01.03. Zootechnics > 04.02.01.03.02. Animal nutrition |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Dec. 16. 10:46 |
Last Modified: | 2021. Dec. 16. 10:46 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103245 |
Actions (login required)
View Item |