Baromfi- és sertés hígtrágya környezetbarát feldolgozási módszerinek vizsgálata

Rieger, Alfréd Balázs (2019) Baromfi- és sertés hígtrágya környezetbarát feldolgozási módszerinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2019_reiger_alfred_balazs.pdf] PDF
2019_reiger_alfred_balazs.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézet

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Csiba, Anita
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Uncontrolled Keywords: Hígtrágya kezelés, Melléktermékek
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.06. Agronomy > 04.01.06.10. Fertilisation
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 05. 09:59
Last Modified: 2022. Jan. 05. 09:59
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103224

Actions (login required)

View Item View Item