A Rosea pseudofructus antioxidáns kapacitásának és C-vitamin tartalmának változása az érési folyamat során

Györgyi, Emese (2018) A Rosea pseudofructus antioxidáns kapacitásának és C-vitamin tartalmának változása az érési folyamat során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_gyorgyi_emese.pdf] PDF
2018_gyorgyi_emese.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet

Specialization

mezőgazdasági mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Tóth, Barbara
tudományos segédmunkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szarvas, Adrienn
egyetemi tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Csipkebogyó, C-vitamin, Antioxidáns tartalom
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.06. Agronomy > 04.01.06.20. Medicinal plants
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Oct. 18. 08:23
Last Modified: 2021. Oct. 18. 08:23
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103129

Actions (login required)

View Item View Item