Györgyi, Emese (2018) A Rosea pseudofructus antioxidáns kapacitásának és C-vitamin tartalmának változása az érési folyamat során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2018_gyorgyi_emese.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Tóth, Barbara
tudományos segédmunkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szarvas, Adrienn
egyetemi tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Csipkebogyó, C-vitamin, Antioxidáns tartalom |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.06. Agronomy > 04.01.06.20. Medicinal plants |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Oct. 18. 08:23 |
Last Modified: | 2021. Oct. 18. 08:23 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103129 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |