Szabó, Mónika (2011) Tápanyagok hatása az étkezési paprika (Capsicum annuum L.) termésalakulására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2011_szabo_monika.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (8MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Lantos, Ferenc
adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Paprikatermesztés, Tápanyag-ellátás |
Subjects: | 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.07. Plant breeding and plant protection |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Nov. 25. 13:48 |
Last Modified: | 2021. Dec. 06. 14:41 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102618 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |