HACCP a Hédi sörözőben

Kis, Erzsébet (2010) HACCP a Hédi sörözőben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2010_kis_erzsebet.pdf] PDF
2010_kis_erzsebet.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (11MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Agriculture

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézet

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Benkné Gesztesi, Zsuzsanna
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: HACCP, Élelmiszerbiztonság, Vendéglátás, Mártély
Subjects: 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.01. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Nov. 05. 09:44
Last Modified: 2021. Nov. 08. 07:52
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102508

Actions (login required)

View Item View Item