Kis, Erzsébet (2010) HACCP a Hédi sörözőben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2010_kis_erzsebet.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (11MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Gazdálkodási és Vidékfejlesztési Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Benkné Gesztesi, Zsuzsanna
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | HACCP, Élelmiszerbiztonság, Vendéglátás, Mártély |
Subjects: | 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.01. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Nov. 05. 09:44 |
Last Modified: | 2021. Nov. 08. 07:52 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102508 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |