![]() | Up a level |
Abonyi, Said Szelina (2020) Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Bottyán, Mihály (2020) Fékbetétek dielektromos tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Bulik, Patrik (2021) Üzleti folyamatfejlesztés a szolgáltatói szektorban tárolt kártyás fizetési rendszer bevezetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Dosztál, Judit (2021) Hőmérséklet-mérési és monitorozási folyamat modernizálása egy tejipari termékek tárolására alkalmas hűtőtérben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kis, Erzsébet (2010) HACCP a Hédi sörözőben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kordik, Evelin (2021) Családi ház energetikai rendszerének megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Marsi, Krisztina (2021) A légi és a tengeri árufuvarozás összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Németh, Roland (2021) Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.