Items where Subject is "02.10.01. Other engineering and technologies"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | B | D | K | M | N
Number of items at this level: 8.

A

Abonyi, Said Szelina (2020) Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bottyán, Mihály (2020) Fékbetétek dielektromos tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bulik, Patrik (2021) Üzleti folyamatfejlesztés a szolgáltatói szektorban tárolt kártyás fizetési rendszer bevezetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dosztál, Judit (2021) Hőmérséklet-mérési és monitorozási folyamat modernizálása egy tejipari termékek tárolására alkalmas hűtőtérben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kis, Erzsébet (2010) HACCP a Hédi sörözőben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kordik, Evelin (2021) Családi ház energetikai rendszerének megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marsi, Krisztina (2021) A légi és a tengeri árufuvarozás összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Németh, Roland (2021) Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 12:42:25 CET.