Az étkezési paprika fajták tápanyagfelvételének és termelésátlagának összehasonlítása

Tóth, Mária (2007) Az étkezési paprika fajták tápanyagfelvételének és termelésátlagának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2007_toth_maria.pdf] PDF
2007_toth_maria.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (18MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Agricultural College

Department

nincs megadva

Discipline

Agricultural science

Institute

Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézet

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Sipos, József
szakoktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Étkezési paprika, Paprikatermesztés, Növényvédelem
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.07. Plant breeding and plant protection
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 01. 14:05
Last Modified: 2021. Dec. 01. 14:05
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/102075

Actions (login required)

View Item View Item