A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása egy sütőipari üzemnél

Csáki, Sándor (2002) A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása egy sütőipari üzemnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2002_csaki_sandor.pdf] PDF
2002_csaki_sandor.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (5MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Vállalatgazdaságtani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gesztesi, Zsuzsanna
Főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: HACCP, Élelmiszerbiztonság, Sütőipari üzem
Subjects: 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2022. Jan. 11. 07:47
Last Modified: 2022. Jan. 26. 07:24
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/101049

Actions (login required)

View Item View Item