Csáki, Sándor (2002) A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása egy sütőipari üzemnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2002_csaki_sandor.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (5MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Gesztesi, Zsuzsanna
Főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | HACCP, Élelmiszerbiztonság, Sütőipari üzem |
Subjects: | 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2022. Jan. 11. 07:47 |
Last Modified: | 2022. Jan. 26. 07:24 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/101049 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |