Gyorsfogyasztásra is alkalmas élelmiszerek csomagoló anyagainak bakteriológiai vizsgálata

Bodzás, Judit (1999) Gyorsfogyasztásra is alkalmas élelmiszerek csomagoló anyagainak bakteriológiai vizsgálata. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1999_bodzas_judit.pdf] PDF
1999_bodzas_judit.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (5MB)

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Állatélettani és -Egészségtani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Sinkovics, Dr. György
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Cserjési, Lajosné
szakoktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerhigiénia, Bakteriológia, Csomagolóanyag
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Nov. 22. 13:57
Last Modified: 2021. Nov. 22. 13:57
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100593

Actions (login required)

View Item View Item