Bodzás, Judit (1999) Gyorsfogyasztásra is alkalmas élelmiszerek csomagoló anyagainak bakteriológiai vizsgálata. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.
PDF
1999_bodzas_judit.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (5MB) |
Institution
Debreceni Agrártudományi Egyetem
Faculty
Department
Állatélettani és -Egészségtani Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Sinkovics, Dr. György
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Cserjési, Lajosné
szakoktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerhigiénia, Bakteriológia, Csomagolóanyag |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Nov. 22. 13:57 |
Last Modified: | 2021. Nov. 22. 13:57 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100593 |
Actions (login required)
View Item |