A Danone előírások minőségmegőrző hatása a túró rudi-ra Marcaliban

Miklai, Andrea (1999) A Danone előírások minőségmegőrző hatása a túró rudi-ra Marcaliban. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1999_miklai_andrea.pdf] PDF
1999_miklai_andrea.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (7MB)

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Állatélettani és -Egészségtani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Horváth, Péter
ügyvezető igazgató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Cserjési, Lajosné
szakoktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Tejfeldolgozás, Túró rudi, Danone, Minőségbiztosítás, Marcali
Subjects: 04. Agricultural sciences
05. Social sciences
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Nov. 23. 14:41
Last Modified: 2021. Nov. 23. 14:41
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100564

Actions (login required)

View Item View Item