Item where department "Magyar Nyelvészeti Tanszék" and date of item 2015

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 14.

Béres, Sándor (2015) Reklámajánlatok elutasításának vizsgálata egy telekommunikációs cég telefonos ügyfélszolgálatán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dani, Bianka (2015) Egy súlyos hallássérüléssel élő személy nyelvi képességeinek és nyelvhasználati problémáinak spontán beszéd alapú elemzése - esettanulmány. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Klaudia Zita (2015) A 2001-es reklámnyelvtörvény bemutatása, elfogadásának folyamata, a tervezet útját kísérő szakmai viták. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondacs, Flóra (2015) A tankönyvi szövegek mondatszerkesztési sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kugelman, Edit (2015) Az osztálytermi kommunikáció változásai az általános iskolában - esettanulmány a második és a hatodik osztályos tanulók és tanáraik kommunikációs jellemzőiről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kémenes, Nóra Anikó (2015) Szükség van-e a magyar helyesírásban az ly-ra? Az ly-hoz való viszonyulások az 1950-es évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lantay, Gyula (2015) Mesterséges nyelv alkotásának elmélete és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Noémi (2015) Enyhe értelmi fogyatékkal élő gyermekek nyelvfejlődési szűrővizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádasdi, Dávid (2015) A vita és érvelés tanítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, András Bence (2015) A manipuláció vizsgálata magyar nyelvű spam-levelekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rumy, Eszter (2015) Beszélt nyelvi elemek az internetes szövegekben. Az új beszéltnyelviség megjelenése a nyelvhasználatról és nyelvhelyességről tanuló egyetemisták és főiskolások Facebookos üzenetváltásaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Éva (2015) A színek szimbolikája a magyar szólásokban és közmondásokban angol frazeologizmusokkal összehasonlítva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemenyei, Gréta Rózsa (2015) A diskurzus folyamán létrehozott nyelvi hibajelenségek elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vitányi-Ratimovszky, Dr. Orsolya Anna (2015) Hivatali nyelvhasználat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. február 29. 06:00:28 CET.