Item where department "Alkotmányjogi Tanszék" and date of item 2003

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 24.

Bátyi, Csaba (2003) A végrehajtó hatalom sajátosságai a francia félprezidenciális rendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csomor, Attila (2003) Az izraelita felekezetűekre vonatkozó közjogi szabályozás Magyarországon a XX. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Frányó, Ildikó Éva (2003) Az alakuló menedékjogi szabályozás az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gergely, Zsófia (2003) A véleménynyilvánítás szabadsága az Alkotmánybíróság gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hagymási, Kornélia (2003) Az ügyészség alkotmányjogi helyzete, különös tekintettel funkcióinak változására a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdu, Judit (2003) Jogközelítési tendenciák bemutatása egyes európai uniós tagállamok és Magyarország közigazgatási bíráskodása tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Szilvia (2003) Az alkotmányos büntetőjog fogalma a magyar alkotmánybíróság büntetőjogi tárgyú határozatainak tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Haraszti, Viktor (2003) Versengő alapjogok a levéltári kutatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2003) A hontalanok jogállása napjainkban, különös tekintettel a hazai szabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ilona (2003) Menekültek jogállása Magyarországon, különös tekintettel az oktatásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (2003) A nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa és a diszkrimináció alkotmányjogi szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóffy, László (2003) A személyes adatok védelme és az üzleti titok kapcsolatának egyes kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuczik, Vera (2003) Az élethez való jog: A méhmagzat jogai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, László (2003) A betegek önrendelkezési joga a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ligacs, Attila (2003) A köztársasági elnök jogállása a nyugati demokráciákban, valamint Közép- és Kelet-európa új alkotmányaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lizik, Zoltán (2003) Az ombudsman működésének főbb tapasztalatai éves jelentései tükrében (1995-2001). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petheő, Krisztina (2003) Az egészségügyi dokumentációhoz, az orvosi titoktartáshoz való jog és az egészségügyi adat védelme. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Renfer, Ágnes (2003) Eutanázia, az önrendelkezési és az emberi méltósághoz való jog a hazai szabályozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schneider, Nóra Judit (2003) Jogállamiság az Alkotmánybíróság határozatainak tükrében 1990 és 1996 között - különös tekintettel a jogbiztonságra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Tünde (2003) A visszafordítás tilalma és alkalmazása Magyarországon és a közösségi jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tenke, Anna (2003) A kínzás tilalmának szabályozása a magyar jogrendszerben az Európai Unió elvárásainak tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wendler, Márta (2003) Kísérő nélküli kiskorúak jogi helyzete a nemzetközi és a hazai jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ádám, István Pál (2003) A menedékjogi szabályozás elmúlt évtizedei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ágh, Róbert (2003) Alapvető emberi jogunk a munkához való jog hazai és nemzetközi szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 20. 21:29:13 CEST.