Item where department "Alkotmányjogi Tanszék" and date of item 2003

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | G | H | K | L | P | R | S | T | W | Á
Number of items: 24.

B

Bátyi, Csaba (2003) A végrehajtó hatalom sajátosságai a francia félprezidenciális rendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csomor, Attila (2003) Az izraelita felekezetűekre vonatkozó közjogi szabályozás Magyarországon a XX. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Frányó, Ildikó Éva (2003) Az alakuló menedékjogi szabályozás az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gergely, Zsófia (2003) A véleménynyilvánítás szabadsága az Alkotmánybíróság gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hagymási, Kornélia (2003) Az ügyészség alkotmányjogi helyzete, különös tekintettel funkcióinak változására a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdu, Judit (2003) Jogközelítési tendenciák bemutatása egyes európai uniós tagállamok és Magyarország közigazgatási bíráskodása tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdú, Szilvia (2003) Az alkotmányos büntetőjog fogalma a magyar alkotmánybíróság büntetőjogi tárgyú határozatainak tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Haraszti, Viktor (2003) Versengő alapjogok a levéltári kutatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovács, Gábor (2003) A hontalanok jogállása napjainkban, különös tekintettel a hazai szabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ilona (2003) Menekültek jogállása Magyarországon, különös tekintettel az oktatásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (2003) A nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa és a diszkrimináció alkotmányjogi szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóffy, László (2003) A személyes adatok védelme és az üzleti titok kapcsolatának egyes kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuczik, Vera (2003) Az élethez való jog: A méhmagzat jogai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, László (2003) A betegek önrendelkezési joga a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Ligacs, Attila (2003) A köztársasági elnök jogállása a nyugati demokráciákban, valamint Közép- és Kelet-európa új alkotmányaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lizik, Zoltán (2003) Az ombudsman működésének főbb tapasztalatai éves jelentései tükrében (1995-2001). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Petheő, Krisztina (2003) Az egészségügyi dokumentációhoz, az orvosi titoktartáshoz való jog és az egészségügyi adat védelme. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Renfer, Ágnes (2003) Eutanázia, az önrendelkezési és az emberi méltósághoz való jog a hazai szabályozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schneider, Nóra Judit (2003) Jogállamiság az Alkotmánybíróság határozatainak tükrében 1990 és 1996 között - különös tekintettel a jogbiztonságra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Tünde (2003) A visszafordítás tilalma és alkalmazása Magyarországon és a közösségi jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tenke, Anna (2003) A kínzás tilalmának szabályozása a magyar jogrendszerben az Európai Unió elvárásainak tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wendler, Márta (2003) Kísérő nélküli kiskorúak jogi helyzete a nemzetközi és a hazai jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ádám, István Pál (2003) A menedékjogi szabályozás elmúlt évtizedei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ágh, Róbert (2003) Alapvető emberi jogunk a munkához való jog hazai és nemzetközi szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 13:35:38 CEST.