Antioxidáns hatású fenolok fermentációs úton történő feldúsítása olajosmag maradványokon

Babos, Gabriella (2015) Antioxidáns hatású fenolok fermentációs úton történő feldúsítása olajosmag maradványokon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Babos_Gabriella_BAGTAAT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Babos_Gabriella_BAGTAAT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (981kB)

English title

Enrichment of phenolic antioxidants in oilseed residues using fermentative processes

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Mikrobiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Takó, Dr. Miklós
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2016. Oct. 19. 15:20
Last Modified: 2016. Oct. 19. 15:20
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59999

Actions (login required)

View Item View Item