Márton, Katalin (2018) Amiloid fibrillumok képződésének gátlása feketeribizli-lé felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2018_marton_katalin.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (937kB) |
English title
Inhibition of the formation of amyloid fibrils using blackcurrant juice
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Biokémiai és Molekuláris Biológiai Tanszék
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kotormán, Dr. Márta
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.01. Organic chemistry 01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences > 01.04.01. Organic chemistry > 01.04.01.09. Molecular chemistry |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2020. Jun. 29. 08:44 |
Last Modified: | 2020. Jun. 29. 08:44 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86802 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |