Jagicza, Mónika (2000) A fűszerpaprika utóérlelése során bekövetkező biokémiai változások (az optimális utóérlelési időtartam). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
itt_1370_2000_jagicza_monika.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (23MB) |
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Gyula Juhász Teacher Training College
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Soós, Katalin
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Szabó, Lászlóné
laborvezető
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences |
Depositing User: | Szerkesztő JGYPK |
Date Deposited: | 2020. Mar. 26. 09:12 |
Last Modified: | 2020. May. 05. 08:37 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/83220 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |