Nagy, Evelin (2018) A nassolás és márka szerepe az étkezésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2018_nagy_evelin.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
The role of snacking and brands in eating
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Economics and Business Administration
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Huszár, Sándor
GTK Gazdaságtudományi Kar
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 05. Social sciences > 05.02. Economics and business |
Depositing User: | szerkesztő GTK |
Date Deposited: | 2019. Nov. 12. 07:37 |
Last Modified: | 2019. Nov. 12. 07:37 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81898 |
Actions (login required)
View Item |