A funkcionális élelmiszerek fogyasztásának növelése, mint alternatív módszer az általános egészségi állapot fenntartható javítására

Forgó, Nikolett Klára (2015) A funkcionális élelmiszerek fogyasztásának növelése, mint alternatív módszer az általános egészségi állapot fenntartható javítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2015_forgo_nikolett_klara.pdf] PDF
2015_forgo_nikolett_klara.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

How to increase the consumption of functional foods, as an alternative method for improving common healtf condition

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Economics and Business Administration

Department

nincs megadva

Discipline

Economics

Specialization

kereskedelem és marketing

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Kecse-Nagy, Sándor
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences > 05.02. Economics and business
Depositing User: szerkesztő GTK
Date Deposited: 2019. Nov. 07. 12:38
Last Modified: 2019. Nov. 07. 12:38
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81146

Actions (login required)

View Item View Item