Kenyérbúza, durumbúza és tritikálé LMW glutenin alegységeinek vizsgálata molekuláris markerekkel

Szőke, Anita (2018) Kenyérbúza, durumbúza és tritikálé LMW glutenin alegységeinek vizsgálata molekuláris markerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2018_Szőke_Anita_V9QKAE_SZ.pdf] PDF
2018_Szőke_Anita_V9QKAE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Identification of LMW glutenin alleles in wheat, durum wheat and triticale using molecular markers

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Növénybiológiai Tanszék

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biológus

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Erdei, Dr. László
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Purnhauser, Dr. László
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Uncontrolled Keywords: sikérfehérje, LMW, molekuláris marker, sütőipari minőség
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2019. Sep. 09. 08:59
Last Modified: 2019. Sep. 10. 13:56
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73336

Actions (login required)

View Item View Item