Buzi, Róbert (2015) Biológiai tartósítószerek hatása a lucerna szenázs erjedés dinamikájára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2015_buzi_robert.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Effect of biological preservatives on the dynamic of fermentation of lucerne haylage
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Péter, Judit
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Süli, Ágnes
tudományos segédmunkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | biológiai tartósítószer, silózás, lucerna szenázs |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.06. Agronomy > 04.01.06.09. Feed crops |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Jul. 29. 09:54 |
Last Modified: | 2021. Aug. 30. 10:03 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/63045 |
Actions (login required)
View Item |