Hlacs, Tünde Emese (2014) Állati zsírok bontása Rhodococcus törzsekkel a lebontás körülményeinek optimalizálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
![]() |
PDF
2016_Hlacs_Tünde_Emese_HLTUAAT_SZE_SZ.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
Degradation of animal fats by Rhodococcus strains. Optimization of degradation conditions
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Faculty of Science and Informatics
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Perei, Dr. Katalin
egyetemi adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Kis, Ágnes
egyetemi tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | 01. Natural sciences |
Depositing User: | TTIK szerkesztő |
Date Deposited: | 2016. Nov. 03. 08:25 |
Last Modified: | 2016. Nov. 03. 08:25 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/60290 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |