Házi káposztasavanyítás: mikroba összetétel változása a fermentáció folyamán és tárolás alatt

Csorja, Gergely Balázs (2015) Házi káposztasavanyítás: mikroba összetétel változása a fermentáció folyamán és tárolás alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2016_Csorja_Gergely_Balázs_CSGTACT_SZE_SZ.pdf] PDF
2016_Csorja_Gergely_Balázs_CSGTACT_SZE_SZ.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Sauerkraut fermentation: changes in the microbiological status during fermentation and storage

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Soós, Dr. József
főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2016. Oct. 25. 08:57
Last Modified: 2016. Oct. 25. 08:57
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/59986

Actions (login required)

View Item View Item