A munkaerő kiválasztás és toborzás folyamata az élelmiszeriparban a Dél-alföldön

Babella Dávid (2010) A munkaerő kiválasztás és toborzás folyamata az élelmiszeriparban a Dél-alföldön. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (262kB)

Intézmény

Szegedi Tudományegyetem

Kar

Gazdaságtudományi Kar

Tanszék

nincs megadva

Tudományterület/tudományág

gazdaságtudomány

Szak

kereskedelem és marketing

Témavezető(k)

Témavezető neveBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmailEHA kód
Kuba PétertanársegédNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: Diplomadolgozat (MA/MSc)
Felhasználói azonosító szám (ID): GTK szerkesztő
Dátum: 2014. Aug. 05. 11:20
Utolsó módosítás: 2014. Aug. 05. 11:20
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/43431

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet