Miért jó tengeri táplálékokat fogyasztani? Az omega-3 zsírsavak hatásai

Csonka, Katalin (2011) Miért jó tengeri táplálékokat fogyasztani? Az omega-3 zsírsavak hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2011_csonka_katalin.pdf] PDF
2011_csonka_katalin.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (7MB)
[thumbnail of 2011_csonka_katalin_biralati_lap.pdf] PDF
2011_csonka_katalin_biralati_lap.pdf
Hozzáférés joga: Repository staff only

Download (626kB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

Sejtbiológia és Molekuláris Medicina Tanszék

Discipline

Medicine and Health Sciences

Specialization

biológia

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Légrádi, Ádám
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 03. Medical and health sciences
03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences
03. Medical and health sciences > 03.03. Health sciences > 03.03.06. Nutrition, dietetics
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2023. Jan. 16. 11:14
Last Modified: 2023. Jan. 17. 08:47
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/132515

Actions (login required)

View Item View Item