Németh, Roland (2021) Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2021_nemeth_roland.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
English title
Effect of variuos drying techniques on the physicochemical properties of dried fruits
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Élelmiszermérnöki Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Pintér, Gáborné
mesteroktató
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Németh, J. Lukács
tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.01. Other engineering and technologies |
Depositing User: | Szerkesztő MK |
Date Deposited: | 2022. Aug. 10. 10:20 |
Last Modified: | 2022. Aug. 15. 10:45 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127470 |
Actions (login required)
View Item |