A helyi kézműves gyümölcskészítmények márkázási gyakorlata a fenntarthatóság tükrében

Kovács, Adrienn (2021) A helyi kézműves gyümölcskészítmények márkázási gyakorlata a fenntarthatóság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2021_kovacs_adrienn.pdf] PDF
2021_kovacs_adrienn.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Branding practices for local artisanal fruit products in the light of sustainability

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Economics and Business Administration

Department

nincs megadva

Discipline

Economics

Institute

Üzleti Tudományok Intézete

Specialization

kereskedelem és marketing

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Révész, Balázs Péter
egyetemi docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.02. Economics and business
Depositing User: szerkesztő GTK
Date Deposited: 2022. Jul. 19. 16:07
Last Modified: 2022. Jul. 20. 10:31
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127340

Actions (login required)

View Item View Item