Pék, Máté (2017) Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésére és aerob stabilitására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
PDF
2017_pek_mate.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (1MB) |
English title
The effect of biological preservatives on the fermentation and aerobic stability of silomaize
Institution
Szegedi Tudományegyetem
Faculty
Department
Discipline
Institute
Állattudományi és Vadgazdálkodási Intézet
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Péter, Judit
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Süli, Ágnes
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Biológiai tartósítószer, Silókukorica, Silózás |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.06. Agronomy > 04.01.06.09. Feed crops |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Sep. 20. 08:51 |
Last Modified: | 2021. Sep. 20. 08:51 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103056 |
Actions (login required)
View Item |