Items where Subject is "04.01.06.24. Plant cropping systems"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | B | C | D | G | H | J | K | L | M | N | O | S | T | V
Number of items at this level: 34.

A

Arany, Attila (2001) Fűszerpaprika fajták termesztéstechnológiájának összehasonlítása, korszerűsítése szántóföldi kísérleti körülmények között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Barna, Rita (2002) Étkezési paprika hajtatása kőzetgyapoton. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Zoltán (2002) Korai szabadföldi burgonya termesztése és értékesítése a Homokhátságon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Csilla Julianna (2001) A HRF F1 és a CECIL F1 fehérpaprika fajták termesztéstechnológiájának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Mariann (2014) Az intenzív paprikahajtatási rendszerek és a hibrid nemesítés elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Czollner, Tünde (2002) A zöldborsó vetőmagtermesztése a pitvarosi "Felszabadulás" Mezőgazdasági Szövetkezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Demeter, Enikő (2002) A kukorica fajták és a legfontosabb tápanyagok összefüggésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobrovich, Balázs (2002) Kábítószernövények. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gudman, Gergely (2014) A mikorrhiza gombák jelentőségének vizsgálata a sütőtök termesztése során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajnal, Ferenc, ifj. (2014) Növényvédőszeres kezelések hatása az őszi búza mennyiségi paramétereire és klorofilltartalmára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jenei, Zsóka and Ujvári, Aranka (2002) A seprűcirok vetőmagtermesztésének ökonómiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Joó, Tamás (2002) A szilva integrált termesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kis, Péter (2001) Az integrált növénytermesztés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komondi, Ivett (2002) Gerbera termesztése magánkertészetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komáromi, Mátyás (2014) A kukorica (Zea mays L.) termesztése a Héjja ökofarmon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Edit (2002) Egy növénytermesztési vállakozás elemzése logisztikai szempontból (esettanulmány). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, László (2002) Paradicsom hajtatás talajon egy magyar magángazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kucsera, Gábor (2002) Biospárga előállítása a vaskúti Duna-Spárga Kft. területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lantos, Zoltán (2002) Durum búza termesztéstechnológiája az Agro-Lippó Rt-nél a 2000-2001-es évben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makai Mócz, Éva (2002) A hajtatott kínai kel termesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, József (2002) A Clarica és a Reseda Pioneer hibridek összehasonlítása saját gazdaságon belül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihalkó, Gyula (2014) Az őszi búza termesztéstechnológiájának vizsgálata családi gazdaságunkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mohai, Dániel (2014) A kukoricatermesztés időbeli és területi változásai a XXI. század elején a dél-alföldi régióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Márton (2014) A fűszerpaprika ökológiai termesztéstechnológiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Krisztina (2002) Paradicsom hajtatás talajon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Módra, Béla (2014) A Spárga termesztés bemutatása a déli régióban, rövid jövedelmezőségi értékeléssel összekötve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagypál, Virág (2014) Starter trágyázás előzetes vizsgálata kukoricában és napraforgóban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, Rajmund (2002) A Baracs "Béke" mezőgazdasági szövetkezet őszi búza termesztésének bemutatása és értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sipos, Bernadett (2002) A fokhagyma termesztése és költségelemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Török, Imre (2012) Az őszi káposztarepce termesztése és vetőmagellőállítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, András (2010) A hagyományos és a biológiai termesztéstechnológiák összehasonlítása a búza ágazatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, József (2002) Őszibúza fajták alkalmazkodóképessége és termésstabilitása kisparcellás kísérletek alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsolt (2002) A napraforgó vetőmagtermesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vidiczki, Zoltán (2001) A battonyai Dózsa Mezőgazdasági Rt. pattogatnivaló kukorica termesztéstechnológiái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. december 1. 23:23:38 CET.