Bagi, Bence Zsigmond (2020) Gyümölcsfeldolgozó üzem létesítésének pénzügyi előkészületei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Boka, Péter (2020) A máktermesztés aktuális helyzete és jövőképe Magyarországon, különös tekintettel a Dél-Alföldre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Dávid, Beatrix (2020) Kunszállás község önkormányzata 2017-2020 közötti beruházási tevékenységének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.
Erhardt, Bálint János (2020) A bor fogyasztási kultúrája Bács-Kiskun megyében, valamint kapcsolata a bormarketinggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Fehér, Dorina (2020) Drónok a mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Gácser, Máté (2020) A magyar húsjuh ágazat állományösszetételének és termelési eredményeinek elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Horváth, Veronika Gabriella (2020) Különböző FAO- számú takarmánykukorica fajták összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Illés, Ingrid (2020) A nóniusz fajta múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Juhász, Dóra (2020) Fehér tölteni való paprika és Kápia paprika termesztés-technológiájának piaci lehetőségeinek és jövedelmezőségének összehasonlítása egy családi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Katona, Imre Máté (2020) Hódmezővásárhelyi kézműves csokoládé értékesítése és fogyasztási szokásai Csongrád megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Keresztély, Klaudia (2020) Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése- a lisztérzékenyek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kis-Vén, Ákos (2020) A precíziós gazdálkodás esetleges bevezetésének vizsgálata különböző méretű gazdaságokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kondorosi, Lili Dóra (2020) A dohányzással kapcsolatos attitűdök, motivációk, magatartás felmérése a szegedi és a szolnoki fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kovács, Krisztina Margit (2020) Virágvásárlási szokások Orosházán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Kódor, Gábor (2020) A fiatal gazda pályázat hatása az elöregedő agráriumban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Laurinyecz, Nóra (2020) Hűtőház bővítésével kapcsolatos gazdaságosság mérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Mintál, Bettina (2020) Családi gazdaságok szerepe napjaink mezőgazdaságában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Mészáros, József (2020) Magyar pálinka a vidéki életben - Kisüsti pálinkafőzés napjainkban és régen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Ornyikné Turzó, Barbara Éva (2020) A hazai fokhagymatermesztés sajátosságai és nehézségei napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Pakai, Tamás (2020) Az online marketing eszközei a közösségi médiában, az influencerek megjelenése és szerepe, jelenlegi trendjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Papp, Gellért József (2020) Körtöltéses tógazdaság haltermelésének ökonómiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Pólya, Zsolt Máté (2020) Konvencionális és hidrokultúrás rendszer összehasonlítása a paprikatermelésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Soós, Ádám (2020) Az Etyek külterületében élőket érő hátrányok vizsgálata és a számukra induló tanyagondnokszolgáltatás elindításának lépései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szabó, Klaudia Fanni (2020) Az álgabonák fogyasztási szokásainak vizsgálata a szegedi egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szekeres, Cintia (2020) A 2016-2017-es madárinfluenza járvány hatásai a magyar baromfi ágazatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Szurap, Adolf (2020) Az almatermesztés kialakulása, valamint piaca Kupuszinán és környékén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tarjányi, Éva (2020) Szőregi rózsa, mint „hungarikum". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tóth-Gyurgyik, Ramóna (2020) "Intelligens iskola" IKT eszközök bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Tóth-Kovács, Edit (2020) Az állatvédelmi és állatjóléti szabályozás szerepe az állattartásban és az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.
Varga, Kitti (2020) A hazai hajtatott paradicsom termesztésének és fogyasztásának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.