Item where specialization "vállalkozásfejlesztés" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | K | M | N | O | P | S | T | V | Z
Number of items: 30.

A

Acsai, Bianka (2021) Kis- és középvállalkozások digitális érettsége: a COVID-19 hatása a kis- és középvállalkozások digitalizációjára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Benák, Katalin (2021) Kis- és középvállalkozások növekedési lehetőségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csukás, Alexandra Viktória (2021) Fogyasztói magatartás és a felelősségteljes kutatás és innováció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dimovics, Dániel (2021) Az étel-házhozszállítást végző kényszervállalkozók jövője. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, Rita (2021) A hazai és nemzetközi startupok finanszírozási lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Figura, Bettina (2021) Az automatizáció hatása és térbelisége a diplomás munkavállalók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Renáta (2021) Szervezetek közötti kapcsolatok : az outsourcing motivációi és a kapcsolati érték vizsgálata a munkaerőkölcsönzés-közvetítés példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gábor, Brigitta (2021) Önvezető autók és elutasító csoportok: speciális attitűdök VR szemüvegen keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hodálik, Norbert (2021) A Magyarországról elvándorló és Magyarországra hazatérő magyar munkavállalók helyzete 2021-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszta, Nikolett (2021) Mezőgazdasági támogatási rendszer Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja, Tamás Bence (2021) Az élőlaboratórium-koncepció alkalmazhatósága a szoftverfejlesztés innovációs folyamataiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kiss, Andrea (2021) A fogyatékossággal élők hozzáférése a közösségi közlekedéshez kapcsolódó fejlesztésekhez. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Botond (2021) Társadalmi vállalkozások jellemzői és fejlődése Szegeden és környékén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bence Gábor (2021) Digitális érettség kutatása a Szegedi Tudományegyetem példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár, Krisztina (2021) Szervezetek dinamikus képesség mintázatainak vizsgálata : az Aviland Kft. dinamikus képesség mintázatainak vizsgálata irányítatlan változások során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Ménesi, Tamara (2021) A vállalkozás, mint fogyasztó – vállalkozásfejlesztési szolgáltatások és azok fejlesztési lehetőségei a Dél-Alföldön. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nóbik, Norbert (2021) A sikeres közösségi finanszírozás kampány tényezőinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ormándi, Márton (2021) A területi versenyképesség vizsgálata a kelet-közép-európai országok NUTS 2-es régióinak körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Putterer, Stefanie (2021) A tudásintenzív üzleti szolgáltatásokat nyújtó szervezetek innovációs tevékenysége a koronavírus-járvány alatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Stadler, Hanna (2021) A kkv-k toborzási nehézségeinek kezelése a munkaerőpiac marketing alapú megközelítésének segítségével a Roebel-Stadler Villamosgépjavító Kft. példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Garai, Tünde (2021) A munkavállalók megtartásának kihívásai és eszköztára a hazai KKV szektorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Nikolett (2021) Stratégiai rugalmasság kapcsolati nézőpontjának mintázatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilvási, Tamás (2021) Fúziók és felvásárlások a hazai kereskedelmi ingatlanok piacának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Renáta (2021) Vállalkozások üzleti modelljének átalakulása egy családi vállalkozás tapasztalatai mentén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadkerti, Luca (2021) A munkaerő közvetítők digitális fejlettsége a dél-alföldi régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Bence Mihály (2021) A generációváltás folyamata és kihívásai a családi nagyvállalatok esetében – A sikeres utódlás kulcsa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Brigitta (2021) Klímaváltozás alulnézetből : klímavédelmi eszközök és a klímaigazságosság vizsgálata periferizált csoportok szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virrasztó, Ádám (2021) Pályakezdő diplomások a munkaerőpiacon - hogyan ítélik meg munkaerő-piaci kilátásaikat a fiatalok, mit tesznek a sikeres elhelyezkedésért? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Ágnes (2021) A földrajzi árujelzők oltalmi rendszerének bevezetéséből és működtetéséből származó előnyök és nehézségek a hazai termelők számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zelei, Melitta Kitti (2021) Kötelező elkötelezni? : a munkavállalói elkötelezettség szervezeti működésre gyakorolt hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. március 31. 03:20:09 CEST.