Item where specialization "vállalkozásfejlesztés" and date of item 2018

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | H | K | L | M | N | S | T | V
Number of items: 15.

B

Bárdos, Mihály Bence (2018) Egy szegedi informatikai vállalat tudásszerzési és tudásmenedzsment technikáinak feltárása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bónus, Tünde (2018) A nemnövekedés elmélet megjelenése az egyén szintjén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajas, Gábor Péter (2018) Explicit vs. Implicit stratégiai célok? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kelemen, Dóra (2018) A klaszteresedés hatása a vállalkozások innovációs tevékenységére és az azt korlátozó tényezőkre az ArchEnerg Klaszter példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Bianka Melinda (2018) Önkéntes egyszerűsítés a gyakorlatban : négy kéleshalmi család példája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lipták, Lilla (2018) A közösségi tagság hatása a vegán fogyasztók magatartására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Morva, Tamás (2018) Dinamikus kapcsolati képességek modellezése az IT Services Hungary IPPS ágazatán belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy-György, János (2018) Dél- Alföld turisztikai elemzése a szállásférőhelyek és a vendégéjszakák száma alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szenteszki, András (2018) A tudásalapú vállalati kultúra megteremtésének személyügyi akadályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Talmácsi, Nikoletta (2018) Az okos város koncepciók: nemzetközi és hazai példák értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tasi, Márton Tibor (2018) A duális képzés észlelt sikeressége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Terék, Larion (2018) Mennyit érsz? A humán tőke és motivációk vizsgálata a szegedi informatikai iparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Andrea (2018) A glutén,- és laktózmentes termékeket kínáló cukrászdák és kávézók piaca és a táplálkozási igazságosság helyzete Szegeden. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vastag, Ákos (2018) A vajdasági magyar fiatalok vándorlásainak nyomában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Dianna (2018) A munkabért terhelő adók és járulékok összehasonlítása Magyarország és Szerbia esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. március 31. 03:06:27 CEST.