Item where specialization "testnevelő-edző" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | H | K | M | N | O | R | S | T | U | V
Number of items: 47.

B

Bagi, Lilla (2017) A 12-14 éves kézilabdázók és nem sportolók kondicionális képességeinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczki, Dávid Ernő (2017) Táplálkozási szokások a CrossFit sportolók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Bonifác (2017) Atlétikai világbajnokságok diszkoszvető mezőnyének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bornemissza, Norbert (2017) A játékvezetők fizikális tesztje és annak megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bornemissza, Norbert (2017) A labdarúgó játékvezetők fizikális tesztje és annak megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Zsanett (2017) Az aerobik flow-val, mint pszichológiai jóléttel való kapcsolatának vizsgálata verseny és fitnesz aerobikosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chilkó, Márton Bence (2017) Vízilabdázók és kosárlabdázók táplálkozási, és táplálék kiegészítő használati szokásainak elemzése, összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseszkó, Bence (2017) A vízilabdázás és a kézilabdázás támadójátékának összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csordás, Cintia (2017) Diákolimpiai eredményességek változása a súlylökésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csordás, Gergely (2017) A magyar diákolimpia labdarúgó eredményei az utánpótlás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fazekas, Péter (2017) Az ökölvívás, mint lehetőség a roma fiatalok számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, János (2017) Legális és illegális teljesítményfokozás a testépítők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halász, Levente (2017) A flag futball bevezetése az általános iskolai testnevelésbe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Helembai, Erik (2017) A primitív reflexek hatása a testtartásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszta, Blanka (2017) A röplabda utánpótlás helyzetének és lehetőségeinek felmérése az ország két legnagyobb tornájának (Szeged Kupa, Markovics Emlékverseny) bemutatásán és vizsgálatán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hárs, Adél Julianna (2017) A 2016. évi szabályváltoztatások a kézilabdázásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kasza, Ivetta (2017) Menstruációs zavarok előfordulása női sportoló és nem sportoló egyetemi hallgatók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Anna Mária (2017) Úszás készségek fejlesztése különböző módszerekkel az általános iskolai úszásoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klemm, Richárd (2017) A súlyemelő edzés hatása a bothúzók teljesítményére, az erő tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kogyila, Zsolt (2017) A tudatos táplálkozás és a fizikai aktivitás szerepe az egészséges életmód felé vezető úton. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Vivien Döniz (2017) A női atlétatriász rizikófaktorainak előfordulási gyakorisága egyetemi hallgatók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár-Német, Szonja (2017) A paralimpiai mozgalom fejlődése és mutatóinak elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Matyasovszki, Dániel (2017) Pubertás korú versenyző és rekreációs szintű evezős sportolók testösszetételének és táplálkozási szokásainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Bence (2017) A fogyasztás módszereinek és hatásának vizsgálata a teljesítményre az ökölvívásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Bence (2017) A gyors ellentámadások szerepe a 2017-es franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Csilla (2017) 10-12 éves fitness versenyzők és hip hop táncososk motoros képességeinek összehasonlító vizsgálata, különös tekintettel a mozgáskoordinációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori, Eszter (2017) Szerb és magyar 1. és 2. osztályos lányok motoros képességeinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, János (2017) Kéziszerek hatása a mozgáskoordináció fejlődésére 12-14 éves korban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Kristóf (2017) Igények és lehetőségek az alapszintű újraélesztés iskolai oktatásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Tamás (2017) Vízből mentési készségek vizsgálata az általános iskolai úszásoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyikos, Kinga (2017) Fiatalkorú úszók teljesítményének megítélése a sportolói beválás szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oroyovwe, Onoriode Isaac (2017) Az ökölvívás, mint rekreáció. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Raffai, Péter (2017) Kalapácsvetés a világbajnokságok eredményeinek nemzetközi és magyar vonatkoztatásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sallai, Krisztián (2017) Testnevelésben alkalmazott játékok vizsgálata a kooperativitás és a versenyhelyzetek viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sas, Dániel (2017) A hajlékonyság vizsgálata labdajátékosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Selymes, Martin (2017) Fonák technikák vizsgálata a teniszben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sutus, Réka (2017) A 10-12 éves szinkronúszók és tornászok motoros képességeinek az összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, András (2017) A TRX® és a Crossfit edzésmódszerek összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárkány, Tamás (2017) A kistérségi sportszervezetek finanszírozási forrásai. 10 kiskunfélegyházi sportszervezet és 10 szegedi sportszervezet összehasonlító vizsgálata alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Eszter Flóra (2017) Az atlétatriász kockázati tényezőinek megjelenése női vízilabdázók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uborkity, József Tamás (2017) Mérkőzés megfigyelések, mérkőzéselemzések a kézilabda sportágban - A MOL Pick Szeged lövési hatékonysága a gyors támadások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajgel, Zita (2017) A DAKK Zrt. Szeged központ által működtetett konditerem kihasználtsága, hatása a munkavállalóira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vallyon, Roland (2017) Az MMA bemutatása és magyarországi helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, János István (2017) A 10-12 éves labdarúgók élsportolóvá válásának, egyes feltételeinek a vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, János István (2017) A 9-14 éves labdarúgók kognitív képességei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vejmola, Tamás (2017) Az ízületi mozgékonyság fontossága a fiatal labdarúgóknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, János Dávid (2017) A kézilabdázás oktatásának hatékonysága óvodás és kisiskolás korban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 16. 13:22:53 CEST.