Item where specialization "tanfelügyeleti és pedagógusminősítési elemző-fejlesztő szakember" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: E | F | G | H | J | K | M | N | P | S | T | V
Number of items: 16.

E

Erdeiné Gergely, Emőke Magdolna (2021) Az elég jó szakértő. Other, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fazekas, Klára (2021) Elemzések-fejlesztési lehetőségek a tanfelügyelői és pedagógusminősítési területen. Other, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gyetvainé Lakatos, Melinda (2021) Minőségfejlesztési változások a szakképzésben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Anett (2021) A pedagógus értékelés, ellenőrzés és minősítés szerepe az óvodapedagógusok szakmai fejlődésében : egy óvodapedagógusok körében végzett kérdőíves vizsgálódás eredményeinek bemutatása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Emőke (2021) Pedagóguskompetenciák a zeneművészeti oktatás tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Péter László (2021) A Hitoktatási Felügyelőség bemutatása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kispálné Fődi, Ildikó (2021) A minősítés hatása a pedagógus önismeretének fejlődésére, szakmai, módszertani kultúrájának változására : esettanulmány óvodapedagógusokkal készített kérdőíves interjúk elemzése nyomán. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kuzselné Schóber, Ágnes (2021) Ideális és valóságos vezetői képek : a vezetői tanfelügyelet fontossága és ennek hatása a vezetői munkára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mészárosné Sárközi, Erika (2021) Esettanulmány, a minősítés hatása a pedagógus önismeretének fejlődésére, szakmai, módszertani kultúrájának változására. Other, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagyné Nyíri, Mária (2021) A jelenlegi pedagógusminősítési rendszer hatása a pedagógiai munka minőségére, a Nemzeti Alaptanterv elvárásainak közvetítésében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Nyilasiné Forray, Cintia (2021) A tanfelügyeleti értékelés hatása az intézményi alapdokumentumok tartalmára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

P

Provicsné Fodor, Nóra (2021) A „jó pedagógus” ideálképe – elvárások a hazai és nemzetközi kutatások valamint a pedagógusok munkájának értékelése tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sassné Illyés, Anna Mária (2021) Az országos pedagógiai-szakmai vezetői ellenőrzés elvárásrendszerének hatása az intézményvezetők munkájára, a vezetői ellenőrzéshez kapcsolódó fejlesztési terv befolyása az intézmény jövőbeni működésére, fejlődésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Siry, Tünde (2021) Változtat? Változhat? : intézményvezetői pályázatok a C5 területei tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Szilvia (2021) A Tanfelügyelet hatása a Vezetői Önértékelés és Fejlesztési terv elkészítésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vargáné Kis, Judit (2021) Esettanulmány: A minősítés hatása az óvodapedagógus önismeretének fejlődésére, szakmai, módszertani kultúrájának változására. Other, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 22:32:32 CET.