Item where specialization "tanító" and date of item 2009

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | E | F | G | H | K | M | N | P | R | S | T | V
Number of items: 37.

B

Baranyi, Teodóra (2009) Jártasságok, készségek, képességek fejlesztése az alsó tagozat magyar nyelv és irodalom óráin : a helyesírási készség fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bondor, Mónika (2009) Kommunikációs készség fejlesztése alsó tagozatban - kitekintéssel a felső tagozatra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borbiró, Barbara (2009) A magyar népmesék és szerepük az általános iskolai oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánóczki, Viktória (2009) Jutalmazás hatása a belső motivációra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csernai, Anikó (2009) Egy nehezen nevelhető gyermek szociometriai jellemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czeróczki, Claudia (2009) Az olvasás és az ismeretszerzés egyéb forrásainak, egymáshoz való viszonyának elemzése alsó és felső tagozaton végzett felmérések alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dezső, Orsolya (2009) A szentesi termálvíz hasznosítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Éva (2009) Természeti jelenségek fizikai magyarázata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdélyi, Edina (2009) Hajlékonyság vizsgálata Fit-Kid aspektusból 3. osztályban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fekete, Emese (2009) Az öltözködés története a 19. század közepétől a II. világháború végéig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Olga (2009) Kompetenciafejlesztés az alsó tagozatos matematikaoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferentzi, Márta (2009) Játékosság az ének-zene oktatásában : a Zene-Játék 1. 2. munkatankönyv elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gergely, Szilvia (2009) Egykezes felső átadás oktatása különböző labdatípusokkal alsó tagozatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hadár, Zsuzsa (2009) Múzeumpedagógia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hancsók, Adrienn (2009) A gyermekábrázolás változása a különböző művészettörténeti korok festményei alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hódi, Anikó (2009) A testnevelés órák szerkezeti felépítésének vizsgálata alsó tagozatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalászi, Orsolya (2009) Magyar Ede munkássága Szegeden. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Gerőcz, Noémi (2009) Az úszásoktatásban felhasznált eszközök hatása az alsó tagozatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz, Anna (2009) A néptanító Gárdonyi Géza falurajza. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Éva (2009) A táplálkozás és a testnevelési teljesítmény összefüggése 3. és 4. osztályos korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Artemisz Laura (2009) A gyermek helye a lakásban a 19-20. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marton, Krisztina (2009) Környezetvédelem és természetvédelem az iskolán belül és kívül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagypál, Márta (2009) Verstanítás, versértelmezés az alsó tagozatban - kiterjesztve a felső tagozat verstanítására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Mária (2009) Elemi matematika feladatgyűjtemény. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Paulik, Ilona Zsuzsanna (2009) Egy paralimpiai bajnok hatásának vizsgálata a sportágára és a sportági kiválasztódásra alsó tagozatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pozsár, Kinga (2009) Mit jelentenek nekem az ünnepek? : Ünnepi élmények ábrázolása az alsó tagozaton a legtöbbet használt rajzeszközökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rávai, Ágnes (2009) Ötnapos program a Kiskunsági Nemzeti Park Kontyvirág Erdei Iskolájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schmidt, Mária (2009) A környezetismeret sajátos eszközei a Tengelici Általános Iskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gabriella (2009) Játékok szerepe és helye az alsó tagozatos környezetismereti oktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tímea (2009) Koordinációs képességek vizsgálata 4. osztályban a kosárlabda sportág szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Süveg, Karolina (2009) Szerb vagy magyar nyelven tanuljon gyermekem? : tannyelv választás a vajdasági magyar gyerek esetében; Bábozásban rejlő nyelvelsajátítási és gyógypedagógiai lehetőség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Annamária (2009) A környezeti nevelés sajátos eszközei a hódmezővásárhelyi Kertvárosi Katolikus Általános Iskolában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gellért (2009) A cselgáncs, mint küzdősport oktatásának lehetősége az alsó tagozatos testnevelésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Hajnalka (2009) A játékok személyiség- képességfejlesztő hatása kisiskolás korban a nem sajátos és sajátos nevelési igényű tanulók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Ildikó (2009) A sarkadi kilenctornyú templom története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Réka (2009) A kooperációs képességek alakításának lehetőségei kisiskolás korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varró, Mária (2009) Olvasóvá nevelés : két városi iskolában végzett vizsgálatok és eredményeik. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 9. 04:13:18 CEST.