Item where specialization "szociálpolitika" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | G | K | L | M | S | T | V
Number of items: 20.

B

Botlik, Anita (2017) Munkahelyi motiváció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Búsi, Dávid Péter (2017) "Rakparty" : szegedi csellengő középiskolások és a helyi ifjúságpolitika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chugyikné Bónus, Gabriella (2017) Működés és szolgáltatás : az állami, a non-profit szektor és a társadalmi vállalkozások szerepe a szociális ellátásokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gondi, Melinda Éva (2017) A magyar büntetés-végrehajtásban dolgozók munkakörülményei a szervezeti változások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyimesi, Henriett (2017) Szegedi nonprofit szervezetek szerepvállalása a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok támogatásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kocsyné Takács, Ildikó (2017) Hajlandóság hiánya? Társadalmi kirekesztettség és a nyelvhasználat kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dániel (2017) A humán tőke beruházás megvalósulásának aspektusai az SOS-Gyermekfalu Magyaroroszági Alapítványának battonyai, orosházi nevelőszülői hálózatából kikerült fiatal felnőttek vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ferenc (2017) A család- és gyermekjóléti szolgáltatások átalakításának tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tímea (2017) A szentesi tanyavilág helyzete és perspektívái egy Európai Uniós pályázat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács-Surányi, Gabriella (2017) A közmunkaprogramok bemutatása és megvalósulása Újszentiván területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kun-Szabó, Henrietta (2017) Családsegítés városi és falusi társadalmi környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lerner, Andrea Krisztina (2017) Térbeli kirekesztettség és kapcsolati háló egy homoki tanyaközség lakóinka életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczák, Istvánné (2017) A végső megálló Demenciában és alzheimer kórban szenvedő emberek és környezetük. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mogyorós, Helga (2017) Védelembe vétel iskolai hiányzások miatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schriffertné Lócskai, Henriett (2017) Szociálpolitikai eszközök az állam és a civil szervezetek kezében, az alkoholproblémával küzdők társadalmi reintegrálásának elősegítésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Selmeci, Liliána (2017) Az állami humántőkeberuházás, mint a gyermekvállalási hajlnadóság mitováló ereje. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Renáta (2017) A családon belüli erőszak szociálpolikai aspektusai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tutuntzisz, Ákos Tibor (2017) Két világ? Fogyatékkal élők határon innen és túl : tanulmány a magyar- és az ausztriai területen megjelenő szabályozásról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vas, Ágnes (2017) "Hátországok…" : az egészségügyi és a szociális ellátórendszer felépítése, működése a szkizofrén betegek ellátása tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virágh, József (2017) Az ifjúsági korosztályok bevonása a helyi ifjúságpolitikába, Algyő és Domaszék ifjúságpolitikai koncepcióinak összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 23. 10:48:54 CEST.