Item where specialization "szociálpolitika" and date of item 2014

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | H | L | M | N | P | T | V
Number of items: 12.

A

Aranyos, Helga (2014) „Tehát egy embör szava az nem számít. Tehát itt közösség kell...” Az „ÖTLETFA” projekt, mint szubkultúra vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Halustyik, Éva (2014) A tartós munkanélküliség csapdájában Veszélyek és remények egy kutatás szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Dániel (2014) A Vas megyei horvát nemzeti kisebbség egyesületei és érdekképviseletei szervezetei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Leskó, Erika (2014) Devianciák a mai magyar társadalomban, avagy miért isznak a nők Kazincbarcikán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makalicza, Ágnes (2014) A rendszerváltás előtti és utáni nonprofit szektor szerepvállalási lehetőségei a szegénység kezelésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Ágnes (2014) Helyi kezdeményezések és kistérségi együttműködés a szociális ellátórendszerben : a tanyaközségek sajátos helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Ibolya (2014) A nők munkaerő-piacra való visszatérése, és a bölcsőde kapcsolata Morahalom és vonzáskörzetében Édesanyák körében tartott vizsgálat a mórahalmi huncutka bölcsőde és családi napköziben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mórocz, Tamás János (2014) A lakásfenntartási támogatás kifizetésének változása Nagyszénáson, az önkormányzati rendelet változásának tükrében (eredményességi kutatás Nagyszénáson). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nóvé, Rita (2014) Pályakezdő fiatalok munkaerő-piaci integrálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Podmaniczkiné Szegi, Katalin (2014) Gyermeket vállaló nők szerepe a társadalomban : egy kisváros tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Török, Attila (2014) Családtámogatási ellátások célszerű felhasználása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vári, Istvánné (2014) A gyermekes családok szociális támogatása Sándorfalván 2014-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 13:03:54 CEST.