Item where specialization "szociálpedagógia" and date of item 2019

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | H | K | L | M | P | R | S | V | Á
Number of items: 20.

B

Baranyi, Kitti (2019) A Szegedi Állami Gyógypedagógiai Általános Iskola története a források tükrében (1949-1951). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Anita (2019) A gyermekvédelmi szakellátásba vett testvérek elhelyezésének tendenciái: egy regionális vizsgálat eredményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Forró, Réka Katalin (2019) Farkasinszky Terézia, a Szegedi Ifjúsági Drogcentrum alapítója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth, Henrietta (2019) A gyermekjóléti szolgáltatások átalakulása egy gyermekjog tükrében : gyermekvédelmi rendszer Magyarországon és a Szerb Köztársaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kis, Ramóna (2019) A numerus clausus hatása a Szegedi tudományegyetemen, 1921-1940. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Szandra (2019) "Érzelmi dolog : nem fontos, de a tudat boldogít" : a házasságkötéshez, családalapításhoz és a gyermekvállaláshoz kapcsolódó attitűdök napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Korsós, Klára Mónika (2019) Az állat-asszisztált terápia szerepe a szociálpedagógus munkájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa, Boglárka (2019) Társadalmi felelősségvállalás a felsőoktatási intézmények hallgatóinak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukács, Zita (2019) Az iskolai zaklatás (bullying) megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lépi, József (2019) Egészségmagatartás vizsgálata a felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Medve, Fanny (2019) „… habár, könnyebb volt jónak lenni idebent, mint kint az utcán.” : droghasználat napjainkban és a rendszerváltás előtti Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pipicz, Boglárka (2019) Társadalmi beilleszkedést segítő szociális kompetenciafejlesztés a bűnmegelőzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rácz, Nóra Tünde (2019) Nevelőszülők és nevelt gyermekek kapcsolatának alakulása - Kötődés és elengedés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Scheffer, Bettina (2019) A mese szerepe az olvasóvá nevelésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gréta (2019) Családi kapcsolatok fejlődésének vizsgálata az EMMI Budapesti Javítóintézetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szami, Klaudia (2019) Európai iskolai ámokfutások vizsgálata a mintakövetés és a figyelemfelkeltő jelek vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szlapák, Zsófia (2019) Roma és nem roma gyerekek szocializációja és a másság iránti elfogadása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Boglárka Mária (2019) Extrafamiliáris intergenerációs tanulás a program szervezés elméletének és gyakorlatának tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vígh, Zsófia Ilona (2019) Szociálpedagógusok szerepe a veszteségélményekkel való megküzdés segítésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám, Fanni (2019) A Szegedi Állami Gyógypedagógiai Általános Iskola története a források tükrében (1949-1951). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 16:10:28 CEST.