Item where specialization "szabad bölcsészet" and date of item 2013

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | E | F | H | K | L | M | N | O | P | R | S | T | Z
Number of items: 38.

A

Antalovics, Zoltán (2013) Intellektualizmus és relativizmus az igazságosság felfogásaiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Aradi, Márk Ádám (2013) A szabadság és a determinizmus problémája Epiktétosz és Spinoza filozófiájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Belovai, György (2013) A kartéziánus kör. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bessenyei, Márta (2013) Az istenérvek kritikája és a javasolt megoldás Pascal filozófiájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbelj, Eva (2013) A művészet halála - avagy a művészettörténet vége. A befogadói szabadság lehetőségeiről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánki, Nikoletta Szilvia (2013) A szimulákrum jelenség feldolgozása az 1990-es és 2000-es évek posztmodern amerikai filmjeiben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Engedi, Emese (2013) "Csak lőjék fejbe őket" - Társadalomkritika és határátlépés a zombifilmekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdélyi, Katalin (2013) A találkozás etikai következményei Martin Buber filozófiájában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fehér, Dóra (2013) Vallásosság változása három generáción át. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Filius, András (2013) Kell-e Isten a morálhoz? (A vallási etikák bírálata, új utak keresése). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgács, dr. Viktória (2013) Autoritás és esztétika összefüggéseinek vizsgálata Gustav Klimt fakultásképeinek felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajagos, Anett (2013) Egy 21. századi táltos. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Bettina (2013) Mozgás- és táncszínház. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kacsik, Dorottya (2013) A megtérés körülményeinek vizsgálata a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Karagics, Anna Magdolna (2013) Descartes ontológiai istenérve Kant kritikájának tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kazán, Ivett (2013) A klasszikus krimi - Esztétikai ihletésű gondolatok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zoltán (2013) Ha egy nő visszatekint. Női fotográfus ábrázolása Laura Mars szemei és a Nevelőnő című filmekbben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulin, Gergely (2013) A The Beatles a filmművészetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kállai, Adrienn (2013) Természettudományos paradigmaváltás a 17. századtól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lakatos, Sára (2013) A vámpírfilmek karakterváltozásai a filmtörténet különböző korszakaiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lakatos, Sára (2013) A vámpírfilmek karakterváltozásai a filmtörténet különböző korszakaiban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magda, Boglárka (2013) Gossip Girl, avagy milyen az igazi pletykafészek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magda, Boglárka (2013) Gossip Girl, avagy milyen az igazi pletykafészek. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mácsai, Bence (2013) Összehasonlító elemzés a külföldi és magyar valláspszichológia kialakulásának kezdetéről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus, Veronika (2013) A Hollywoodi Reneszánsz és Amerika háborúi - A klasszikus narratíva és az ideológia lebontása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Tibor (2013) „...hogy két törökből kiűzze a démonokat...”- Az exorcizmus jellemzői kora-újkori Magyarországon különös tekintettel a Vásárhelyi Gergely és Szini István jezsuita szerzetesek tevékenységére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Roland (2013) A szerelembe ágyazott nő esztétikuma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Tamás (2013) A szubsztanciadualizmus és a fizikalista irányzatok problémaköre a modern elmefilozófiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orbán, Sándor (2013) A fundamentalizmus mint történelmi jelenség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pingiczer, István (2013) Hegel filozófiájának jelentősége napjainkban - A formalizmus elleni felhívás érvényessége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Presenszky, Zita (2013) Művészet, avagy a celebritás. A művész istensége a kortárs nyugati kultúrában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Romhányi, Orchidea (2013) Zenei impressziók. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Lilla (2013) A fájdalom arcai - A szakrális fádalom és a Pieta-kultusz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Spang, Levente (2013) Az öntudatlan teleológia problémája Arisztotelész Metafizikájának XII. könyvében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Anett (2013) A festészet végjátéka? Az egyszínű vászon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Szabolcs (2013) A rituális áldozat átváltozása, avagy szakrális és teátrális jegyek intermediális vonatkozásai A vesszőből font emberben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Mihály (2013) Plakát-anatómia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsigmond, Zsófia Éva (2013) A Taxidermia test-problematikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 13:58:00 CEST.