Item where specialization "sport- és rekreációszervezés" and date of item 2021

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | E | F | G | H | J | K | L | M | P | R | S | T | V | Z | Ö
Number of items: 45.

B

Bajkai, Petra (2021) Egészséges testalkatra, testképre vonatkozó attitűdök vizsgálata fiatal felnőtt nők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bata, Flóra (2021) Edzési szokások a COVID-19 vírus által okozott vészhelyzet alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benkő, Kira Nóra (2021) A sport mint presztízsépítő tevékenység a közösségi médiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borka, Gergő (2021) A közösségi média hatása az otthoni sportolásra a COVID időszak alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Burszki, Zoárd (2021) Felsőoktatás hatása a sportolói karrierre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Alexandra (2021) A kézilabda játékvezetők fizikai és mentális felkészülésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csiki, Botond (2021) A természetközeliség igényének megjelenése a fiatal felnőttek rekreációs tevékenységében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elekes, Adrienn (2021) A felsőoktatásban tanulók szabadidő-eltöltésének hatása a stresszel való megküzdésre a koronavírus járvány időszakában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Bence (2021) Street workout hatása a testösszetételre és a törzsizomerőre magyar fiatal felnőttek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgács, Dávid Péter (2021) Labdarúgók alsóvégtagi sérülései és rehabilitációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forró, Emese Luca (2021) A társasjáték szerepe a fiatal felnőttek életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Fanny (2021) Jóga rekreációs megvilágításban, kik és miért jógáznak. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garamvölgyi, Csenge Ágnes (2021) A felsőoktatásban tanuló nők testképének vizsgálata a sport - mint egészséges életmódot befolyásoló tényező - szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gut, Gabriella (2021) A sport hatása a mentális egészségre családanyák körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hadobás, Rebeka (2021) Az észlelt motivációs környezet és az edző-sportoló kapcsolat összefüggése Csongrád-Csanád megyében serdülő és ifjúsági kézilabda játékosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hevesi, Viktória (2021) A stressz és a sport kapcsolatának vizsgálata magyarországi egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hojsza, István (2021) Z generáció turisztikai szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Luca (2021) Munkahelyi közösségben vizsgált munkavállaló nők rekreációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Rebeka (2021) Szülői nevelés hatása a gyermekek sportolási és rekreációs tevékenységeire a média világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huri, Tamás (2021) A Spartan Race versenyek rekreációs vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszák, Éva (2021) Rekreációs jelleggel Aerobikot és Crossfitet végző nők egyes motorikus képességeinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jaloveczky, Szandra (2021) A fővárosi testi fogyatékkal élők egészségszemlélete és egészségmagatartása; a gyógyfürdők szerepe egészségük megőrzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kollok, Ádám (2021) Sportsérülések gyakorisága a civil ejtőernyősök körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, János Richárd (2021) Stressz a munkahelyen és stresszoldás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kárnyáczki, Kata (2021) Személyiségjegyek kapcsolata az önértékeléssel és a sportolói identitással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lauth, Henrik (2021) A futócipők technológiai fejlődésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Luczó, Tímea (2021) A Balance2 mozgásterápiás edzésmódszer hatásai a szervezetre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László, Luca (2021) A kézilabdázást kedvelők mérkőzésnézési szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mistina, Dániel Roland (2021) Rekreációs programok társadalmi érzékenyítő szerepe, értelmi sérült személyek esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Csaba (2021) Az e-sportban mérhető függőség és az e-sportolók testtömegindexe Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Perger, Dávid (2021) Kondicionális képességek fejlesztése a tizenöt évnél fiatalabb judo versenyzők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Réti, Rebeka Réka (2021) A gyermekes és gyermektelen nők sportolási lehetőségeinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Bence (2021) Szabadidős tevékenységek felmérése és összehasonlítása szorgalmi időszakban és vizsgaidőszakban a szegedi egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Bernadett (2021) A gördeszkás és az ejtőernyős sportolók sérüléseinek jellemzői és különbségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Kata (2021) Táplálkozási szokások vizsgálata a szegedi egyetemista hallgatók körében és annak hatása a mentális egészségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tarjányi, Orsolya Katalin (2021) Fizikai aktivitás mérése a szabadidő tekintetében a felsőoktatásban tanulók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Csilla (2021) Sportolási szokások a várandósság előtt, alatt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Vanda (2021) A fizikai aktivitás hatásának vizsgálata a szétnyílt hasizomra a magyar édesanyák körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadász, Patrik (2021) A mai társadalom tudatosabb, egészségesebb életmód felfogása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vadász, Vivien (2021) Mesék hatása a gyermekek érzelmi életére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vastag, Sámuel (2021) A kézilabda játékvezetők motivációja 35 éves kor alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vámos, Mátyás (2021) A súlycsoportos sportágak súlycsökkentő módszerei és hatásaik a szervezetre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsebedics, Alexa (2021) Prevenciós szokások vizsgálata a hobbi szintű wakeboard és wakeskate sportolók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsilák, Katalin (2021) Magyarország lakosságának szabadidős és rekreációs szokásai a koronavírus járvány megjelenése előtt és napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög, Csongor (2021) A multinacionális cégeknél home office-ban dolgozó felnőttek stressz levezetése rekreációs sporttevékenységekkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. június 14. 15:40:56 CEST.