Item where specialization "pedagógus szakvizsga holland-magyar intézményvezető és középvezető képzés" and date of item 2015

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | E | K | L | N | S | T | V
Number of items: 16.

B

Bacskai, Ilona (2015) Jól működő, hatékony óvodai szervezet, változó világunkban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Boda, János (2015) TALIS mérés a baptista fenntartású iskolákban, az országos és nemzetközi eredmények tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Zsoltné (2015) A pedagógusok értékelésének hatása a pedagógusok fejlődésére, a tanári attitűdre és a tanári munkára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

D

Derzsi, Annamária (2015) A nyelvi hátrányokkal küzdő tanulók esélyegyenlőségének segítése a vezető és a pedagógus szempontjából. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány, Rita Katalin (2015) Vezetői hatás a nevelőtestületre az integráció elfogadása és megvalósítása érdekében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Döbreiné Bíró, Erika (2015) A sajátos nevelési igényű és a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő tanulók intézményi ellátásának feladatai a vezető szempontjából. Other, Szegedi Tudományegyetem.

E

Ernesztné Sebők, Beáta (2015) A tehetséggondozás kérdései vezetői szemmel a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kotroczóné Mátó, Éva (2015) A folyamatos változások hatékony kezelése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kádárné Kovács, Edit (2015) A hatékony vezetői kommunikáció. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Körtvélyessnyé Rácz-Balog, Renáta (2015) Az eredményesség javításának lehetőségei a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lavaj, Andrea Éva (2015) A vezetői szerep változása egy kisváros igazgatóinak szemszögéből. Áttérés közoktatásból köznevelésbe. Other, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nadobán, Zsuzsanna (2015) Intézményvezetői változások hatása a tantestület működésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Norbert (2015) A XXI. századi intézményirányítás kihívásai a generációs problémák kezelésében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Orsolya (2015) Konfliktuskezelés vezetői aspektusból. Other, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vigh, Zsuzsanna (2015) Minőség menedzselése egy óvodai szervezetben. A vezető szerepe és hatása a minőségfejlesztésre. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Vozár, Boglárka (2015) Szervezet és intézményfejlesztés a Pro-Art Alapfokú Művészeti Iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 19:24:54 CET.