Item where specialization "pénzügy és számvitel" and date of item 2020

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | S | T | V | Z
Number of items: 56.

A

Ancsa-Molnár, Helga (2020) A Család és Otthonteremtési Kedvezmény a magyar lakásépítés és gyermekvállalás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Aszalai, Andrea (2020) Nonprofit szervezetek és az adó egy százaléka. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Asztalos, Dávid (2020) A társasági adórendszer és a versenyképesség lehetséges összefüggései a kelet-közép-európai országok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Barcsik, Márk (2020) A takarékszövetkezeti integráció. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Anita Tünde (2020) A nonprofit szervezetek számviteli és adózási sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benyoda, Dóra (2020) Pénzügyi kultúra gyakorlatorientált fejlesztésének fontossága hazai és finn általános iskolások körében, Avagy, miért lehet egy finn program követendő példa hazánk számára? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Gréta (2020) Az Ernst and Young Könyvvizsgáló Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bárkányi, Angelika (2020) A leltározás szerepe a kereskedelemben. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Attila (2020) Az abszolút hozamú befektetési alapok teljesítményének értékelése kisbefektetői szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csabai, Regina Réka (2020) Az életbiztosítások szerepe az egyes életpálya-szakaszokban, különös tekintettel az X és Y generációkra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csókán, Klaudia (2020) A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. csoport tagja a Diákhitel Központ Zrt. A Diákhitel, mint nem tipikus hitel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Deák, Tekla Tünde (2020) Megéri-e a magyar fogyasztóknak elektromos autóra váltani? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deáki, Dániel (2020) A magyar lakás-takarékpénztárak története és állami támogatásuk megszüntetésének indokai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, Ágnes (2020) A pénzügyi osztály tevékenységei a Florin Zrt. gyakorlatában. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Tamás (2020) A magyar agrárium finanszírozása; kiemelten a földjelzáloghitel és a mezőgazdasági támogatási rendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elekes, Mariann (2020) A vállalkozói hitelezés folyamata a 3A Takarékszövetkezet gyakorlatában, a Növekedési Hitelprogram Fix és a Széchenyi Beruházási Hitel bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Csilla (2020) A magyar cafeteria rendszer bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Richárd Márk (2020) Empirikus csődelőrejelző modell fejlesztése építőipari vállalatokon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gulyás, Martin (2020) Ipari nyersanyagok volatilitásának vizsgálata pénzügyi idősorokon és lehetséges opciós fedezési stratégiák gyakorlati felhasználása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gurmai, Szilvia (2020) Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának helyi adórendszere, valamint a bevételek elemzése 2013 és 2018 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyüre, Alexandra (2020) A mezőgazdasági vállalatok és az őstermelők számviteli kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajnal, Andrea Márta (2020) A kórházi eladósodás egyik okáról, kiemelten a Teljesítményvolumen Korlát jogintézményére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hencz, Márton Pál (2020) Lakossági folyószámla konstrukciók és a digitalizáció hatása a bankolásra az Erste Bank Hungary gyakorlatában. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Nikoletta (2020) Lakáspiaci és lakáshitelezési tendenciák Magyarországon a 2008-2009-es válság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igaz, Tamás (2020) A Contitech Fluid Automotive Hungária Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése a beszámolók adatai alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jaczina, Dóra (2020) A kettős finanszírozás problémája és megoldására vonatkozó modellek, a társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkező fogyasztói oldalról történő megközelítésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jószai, Csilla (2020) Fenntarthatósági jelentések összehasonlíthatósága a ruházati iparban a H&M és Zara példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kajtár, Daniella Petra (2020) A számviteli szétválasztás sajátosságainak bemutatása a Baja Energetika Kft. működésén keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Dorka Dominika (2020) A vezetői számvitel alkalmazásának eredményessége a Mezőmag Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Kamilla (2020) A GDPR hatása a könyvviteli és a könyvvizsgálati munkára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss-Szabó, Szandra Roxána (2020) Lakossági hitelezés Magyarországon 2008 után - különös tekintettel a lakáscélú hitelezésre és a K&H Bank gyakorlatára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kopasz, Evelin (2020) A helyi adók rendszere és szerepe az önkormányzati alrendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kotogán, Klaudia (2020) Kriptovaluták kereskedelmi célú felhasználása, előnyei, hátrányai, gyakorlati megjelenése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Henrietta (2020) Szociálpolitikai menetdíj támogatás ismertetése. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lajkó, Péter (2020) A pénzügyi kockázatkezelés egyes eszközei és technikái, különös tekintettel a hitelkockázatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták-Pikó, Mónika (2020) Az IFRS 16 Lízing standard által hozott változások és ezek hatása a könyvvizsgálati folyamatokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makra, Alexandra Éva (2020) Egyszerűsített végelszámolás egy mikrovállalkozás esetében. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Gábor (2020) Mindenkinek válság a válság? A 2008-as gazdasági válság hatása az Accent Hotelsre, mint szállodaüzemeltető cégre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mári, Nikolett (2020) A hazai kis- és középvállalkozások jellemzői, forráshelyzete és az államilag támogatott hitelprogramok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Adrienn (2020) Takarékszövetkezetek könyvvizsgálati feladatainak bemutatása az ügyfelekkel szembeni követelések példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádasi, Emese (2020) A vezetői számviteli rendszer kialakításának bemutatása egy esettanulmányon keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, Zoltán (2020) AZ önkormányzatok működése a költségvetéstől a zárszámadásig. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, Szilvia (2020) Az egyéni vállalkozás elindítása és adózási lehetőségei. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Tamás (2020) A bankrendszer szerepe a tőkeimportban- és exportban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztai, Andrea (2020) A hazai mezőgazdasági szektor versenyképessége. A növénytermesztési támogatások lehetőségei (2010-2019). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Barbara Júlia (2020) A verseny- és a monopolhelyzet vizsgálata a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. beszerzési részlegén keresztül, valamint az online aukciók térnyerésének és lehetőségeinek elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Bálint (2020) Küzdelmes évtizedek: a magyar költségvetési politika konszolidációs kísérletei 1918-1938. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebők, Bianka (2020) Kockázat, bizonytalanság. Biztosítási kockázat. Katasztrófa kockázatok biztosítása és alternatív kezelési módjai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőrös, Anna (2020) Az átalakulás számviteli szabályainak vizsgálata magyaroroszági példákon keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Renáta Dorina (2020) Családok otthonteremtési kedvezményének eddigi tapasztalatai a magyar társadalom demográfiájának tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tankó, Zsombor Zoltán (2020) Az Ernst & Young Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Trényi, Adrienn (2020) Lehetséges adópolitikai döntések várható hatásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Judit (2020) Biztosítási kockázatok, kockázatkezelés. A szállítmánybiztosítás, mint kockázatcsökkentési módszer fejlődése 2013-2018 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadkerti-Tóth, Ádám (2020) A magyarországi bankrendszer fejlődése, kiemelten az Erste Bank Hungary Zrt. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Vig, Dávid (2020) A stratégiai menedzsmenttől a fenntarthatósági számvitelig: Értekezés a vállalati fenntarthatóságról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zámbó, Barbara (2020) Lakáscélú állami támogatások és Magyarország lakáspolitika helyzete a rendszerváltást követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 5. 14:49:31 CEST.