Item where specialization "pénzügy" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | G | H | K | M | P | S | T | V | W
Number of items: 27.

B

Baranyai, Zsolt (2017) A betétesek védelmének változásai az Európai Unióban a 2008-as válság hatására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benedekné Molnár, Katalin (2017) A víziközmű ágazat kihívásai az Alföldvíz Zrt. példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Brecska, Mária (2017) Magyarországi lakásbiztosítás-piacának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cimer, Ádám (2017) Keresleti és kínálati hatások a vállalati hitelezésben 2008 és 2016 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Orsolya (2017) A készpénzgazdálkodás hatása a vállalat értékére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galla, Viktória Éva (2017) A szövetkezeti hitelintézetek integrációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Holló, Emese (2017) A 2008-2009-es válság hatásai az autóiparra és a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.-re. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Katz, Adrián (2017) Az out-of-pocket fizetések átalakításának lehetősége a magyar egészségfinanszírozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Klapcsik, Péter (2017) FinTech, avagy a pénzügyirendszerek átalakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kókai, Péter (2017) Finanszírozási igény vagy tőkevonzó képesség : a Visegrádi Négyek tőkeáramlásának vizsgálata a rendszerváltozást követően. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Brigitta (2017) Megszorítások vs. gazdaságélénkítés, mint a válságkezelő stratégiák eltérő sajátosságai a Visegrádi országokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kökény-Aszódi, Flóra (2017) Családtámogatási ellátások vizsgálata és a továbbfejlesztésre vonatkozó javaslatok kialakítása a magyar és a német rendszer elemzésének felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár, Zsanett (2017) A fiatalkori munkanélküliség növekedése az Európai Unióban, különös tekintettel a déli államokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Andor (2017) Van-e a sikeres felzárkózásnak receptje?- Monetráris és fiskális politika a kelet- közép- európai országokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Mónika (2017) Felelős hitelnyújtás és hitelfelvétel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palotás, Krisztina Kinga (2017) Az agrárfinanszírozás magyarországi helyzete és az arra ható kockázati tényezők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pigniczki, Zsóka (2017) Az Európai Unió jelenlegi áfa rendszerének gyengeségei, valamint a rendszer korszerűsítést célzó intézkedések, különös tekintettel közösségi kereskedelmet érintő csalási konstrukciók elleni fellépés eszközeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szládek, Dániel (2017) Koncentráció- Verseny- Stabilitás A visegrádi országok bankszektorai válság előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szopka, Katalin (2017) A magyar egészségügy ellátási és finanszírozási rendszere, valamint annak összehasonlítása a cseh egészségbiztosítási rendszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szvetnyik, Zoltán (2017) Alacsony kamatkörnyezet hatása a nettó megtakarításokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőcs, Gábor (2017) A hazai lízingpiac alakulása 2000-től napjainkig (különös tekintettel a gépjármű lízingpiacra). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takácsné Kovács, Eszter (2017) A pénzügyi életpálya tervezése: Különös tekintettel a fiatalok megtakarításokhoz és hitelekhez fűződő attitűdjére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Viola Erzsébet (2017) A partnerkockázat csökkentésének módszerei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Levente Viktor (2017) A monetáris politika célrendszerének változása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsuzsanna (2017) A lakáspiac és a lakástámogatások jelentősége Magyarországon (2000-2016). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Enikő (2017) Olajárváltozás és annak hatása a ContiTech Rubber Industrial Kft-re. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wittmann, Edina Nóra (2017) Kis- és középvállalkozások alapításának és gazdálkodásának főbb problémái Magyarországon- egy konkrét vállalkozás üzleti tervének példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 00:55:57 CEST.