Item where specialization "nincs megadva" and date of item 2009

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z | Á | Ó | Ö
Number of items: 279.

A

Albert, Réka (2009) Postagalambtartás és -versenyzés egy hódmezővásárhelyi tenyészetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Almási, Krisztián (2009) Funkcionális genomikai kísérletek lucerna eredetű aldóz-reduktáz génnel a búza abiotikus stressztolerancia javítsára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Apró, Éva (2009) A Savaria TISZK, mint „instrumentum” a Szombathelyi kistérség szakképzési kínálatának összehangolásában és szélesítésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Aranyi, Gábor (2009) Főúri-nemesi életformák a kora újkori Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babinszki, Szilárdné (2009) A kilencvenes évtized oktatásügyi változásai, azok hatása az iskolavezetésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Babéj, Ádám László (2009) Vadászkutyák jelentősége apróvadas területen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bagdán, Sándor (2009) A gladiólusz termesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Viktor (2009) Tejtermelő tehenek takarmányozásának elemzése egy vajdasági telepen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Andrea (2009) Szakköri feladatok az általános iskola 7-8. osztálya számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó, Zsuzsanna (2009) A tanító szakos hallgatók gyakorlatának vezetői feladatai a NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Szilvia (2009) Az iskolai agresszivitás megjelenése, formáinak vizsgálata serdülőkorú gyermekeknél. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Orsolya (2009) Aranytoll és hét szál szőr : kép és szöveg viszonya Reich Károly népmese-illusztrációi kapcsán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Ágnes Edit (2009) A mezőgazdaság finanszírozásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartalus, József (2009) A mezei nyúl populáció dinamikai vizsgálata az Orosháza-Kardoskút Széchenyi Zsigmond Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartos, Barbara (2009) Az örökbefogadás intézménye. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bedőcsné Galántai, Magdolna (2009) Az esélyegyenlőséget támogató iskolai innováció esélyei a változó oktatáspolitikai környezetben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Benke, Barbara (2009) A Páterdombi Szakképző Iskola teljesítményértékelési rendszerének elemzése és kritikája : a tanulók részvétele a pedagógusok teljesítményének értékelésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Benák, Zsolt (2009) Paradicsomhajtatási kísérletek eltérő vetésforgó rendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bertók, Gyöngyi (2009) Szervezeti struktúraváltás és annak hatásai- egy lehetséges tanulási út a vasvári kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bogáth, Péter (2009) A vezetési stílus hatása a nevelőtestület működésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély, Attila (2009) Az élőhely értékelése és a fejlesztések lehetősgéei a Kötegyáni Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borgulya, Attila (2009) Monortáp Kft. HACCP rendszerének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bráj, Róbert (2009) A Lobivia tegeleriana kaktuszfaj in vitro mikroszaporítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bucsy, Gyöngyvér (2009) A televíziónézés szerepe tíz és tizennégy éves korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bugyi, László (2009) Szervessav tartósítószerek hatása a lucerna erjedésére és az aerob stabilitásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bulyáki, Balázs (2009) Serdülőkori devianciák. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bunford, Olivér (2009) Lipicai lovak tenyésztése a kelebiai ménesben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buzás, László (2009) Az informatikai tudás szerepe a közoktatási intézmény vezetésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bárdos, Zoltán (2009) Őszi búza termesztése saját gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Böröczné Szigethy, Márta (2009) A vezető szerepe a minőségirányításban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cseklye, Sándor Attila (2009) Az agrárszakképzés közelmúltja és jelene. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Cseppentő, Regő (2009) A magyar lovasturisztikai helyzet bemutatása egy kisvállalkozás szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csere, Ágnes (2009) Életteljesítmények elemzése tejtermelő tehénpopulációban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernus, Krisztina (2009) Szervezeten belüli motiváció, vezető motivációs lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Erika (2009) A tehéntej karbamid tartalmának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cziberéné Nagy, Katalin (2009) Az intézményi pedagógus teljesítményértékelési rendszer kialakításának és kipróbálásának folyamata, tapasztalatok a Kövy Sándor Általános Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Czéduláné Lengyel, Judit Renáta (2009) A Hajdúvölgy-Körösmente Leader Akciócsoport vidékfejlesztési stratégiájának bemutatása és megvalósításának nyomon követése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Demeterné Pécsi, Andrea (2009) Az iskolai innováció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Dezső, Erzsébet (2009) Komposztálás, komposztálás hatása a talaj termőképességére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dinnyés, Hedvig (2009) A könyvtár és a kultúra szerepe a Kalocsai Fegyház és Börtönben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, László (2009) A Balaton felvidéki Nemzeti Park a Kis-Balaton védett területek bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dolog, Ernő (2009) Forrásfeltárás az uniós pályázatírás során. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Dolog, Péter (2009) A napraforgó és betakarítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos, Ferenc (2009) Az anykecske ellésre való felkészítése és ellés körüli tennivalók. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Donáti, Péter (2009) A lean menedzsment megvalósítása a Takeda Ireland Limited gyógyszeripari vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dublecz, Balázs (2009) Kukoricatermesztés gazdaságomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Décsy-Paál, Enikő (2009) A Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a iskolatípus szakmai minősítési rendszerében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Dékány, Pál (2009) Az egészségkárosodáson alapuló saját jogú nyugellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dékányné Tóth, Zsuzsanna (2009) A Munkaerő-kölcsönzés hazai szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Tiborné (2009) A Körmend és Kistérsége Többcélú Kistérségi Társulás közoktatási intézkedési tervének felülvizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Zoltánné (2009) A Nagyatád központú közoktatási mikrotérség elemző leírása, fejlesztésének lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Ágnes (2009) Tejelőtáp etetés és a fejési gyakoriság hatása anyakecskés tejtermelési mutatóira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkasné Márki-Zay, Katalin (2009) A detektívregény rekviemje : Friedrich Dürrenmatt bűnügyi regényei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Norbert (2009) Élőhely értékelés és fejlesztési javaslat a Szamostáj Vadásztársaság kiválasztott területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Feczák, Gábor (2009) Cukorcirok hibridek összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Feczák, Tamás (2009) Munkaerőgazdálkodás a hidrokultúrában történő zöldséghajtatás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Andrea (2009) Az iskolaérettség vizsgálata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Zoltán (2009) A szarka vadgazdálkodási jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyvesi, Péter (2009) Saját méhészetünk működésének bemutatása és fejlesztésének tervei, illetve a magyar méhészet helyzetének és jövőbeli fejlődési lehetőségeinek bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyődi, Andrea (2009) Az apróvad-gazdálkodás komplex elemzése a karcagi Nagykun Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Miklósné (2009) Az önkormányzati intézmény fenntartás változásai, a társulás és autonómia vezetési-szervezési aspektusai. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Frák, Zsuzsa (2009) Edgar Allan Poe novellái és hatása az irodalomra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garai, Gyöngyi (2009) Hibridkukorica vetőmag előállítása és feldolgozása a Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gelencsér, Imre (2009) Vaddisznó zárttéri tartásának elemző értékelése (Nagybajom Fauna Rt.). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos, János (2009) A mezőgazdaságból élők biztosításának alakulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grosz, Péter (2009) Nulláról a csúcsra : egy „alvó” biztosítási alkusz cég „felébresztésének” stratégiája és egy évének nyomon követése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gubisné Menczel, Anita (2009) A minőség menedzselése egy óvodai szervezetben - a vezető szerepe és hatása a minőségfejlesztésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gusa, Erna (2009) A többcélú társulások közoktatási intézményi feladatellátásának finanszírozási és szerkezeti kérdései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gyalai, Éva (2009) Sportlótenyésztés vizsgálata különböző tenyészetekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyovai, Orsolya (2009) Sarkadi Imre: A gyáva című kisregényének értelmező elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurki, Anita (2009) A szavak gyógyító ereje. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, Éva (2009) Hogyan készüljünk a Zrínyi Ilona matematika versenyre? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, László (2009) A család hatása a pályaválasztásra. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Gémesné Gulyás, Bernadett (2009) A pedagógusok szemléletváltásának elősegítése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hadobás, Nelli Orsolya (2009) A kutyák takarmányozásának felmérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdu, Mária Kornélia (2009) Biogazdálkodás Kötegyánban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Melinda (2009) A Web 2.0 kapcsolata a Könyvtár 2.0-val. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harmincz, Timea (2009) A vezetővé válás lehetséges útjai a nevelési-oktatási intézményekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hatvani, Tamás (2009) Csáth Géza: Brutalitás az álomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hazai, Tamás (2009) A mitológia világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horti, Tamásné (2009) A tanulás eredményességét javító intézményi innováció bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Ildikó (2009) Munkahelyi teljesítményértékelés : „Formaság vagy realitás?” : az intézményi teljesítményértékelési rendszer kialakításának és kipróbálásának folyamata, tapasztalatok, a rendszer értékelése, javaslatok a továbbfejlesztésre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézet, Pedagógiai Szakmai és Szakszolgálatnál. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zoltán (2009) Egy iskolaszövetkezet megvalósításának kérdései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Szőke, Gyöngyi (2009) A tanári/nevelői teljesítmény értékelésének lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hoósné Milisits, Zsuzsa (2009) A sajátos nevelési igényű tanulók szakszerű fejlesztése és feltételrendszerének kialakítása a kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Hrabovszki, István Krisztián (2009) Az itatásos borjúnevelés állategészségügyi vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hrabovszki, Nándor (2009) Békés megye biomassza-potenciál felmérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Iker, Gabriella (2009) Vezetési stílusok és kompetenciák hatása a nevelőtestületre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ilicné Farkas, Ágnes (2009) A vajdasági magyarok nemzeti identitásának problémája: Kishegyes (Mali Idos). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Illésné Kovács, Katalin (2009) A város melletti falu : Szeged-Szentmihály. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Indich, Tamás (2009) A Közös Agrárpolitika ( KAP) fejlődésének és hazai daptációjának bemutatása - Különös tekintettel az SPS rendszer várható bevezetésére -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Iványi, Péter (2009) Adatok a vidra előfordulásáról a mezőtúri holtágrendszeren és a nagykunsági főcsatornán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jenei, Éva Evelin (2009) A művészetoktatási intézmények autonómiája : /А vezető szerepe az autonómia megtartásában/. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Petra (2009) Játékok matematikai szakkörre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Zoltán (2009) Szakköri feladatok matematikából, elsős és másodikos középiskolások számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaczkó, Zita (2009) Fejezetek Nagyszénás agrártörténetéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kajdi, Marianna (2009) Egy innováció tapasztalatai : 20 éves a két tannyelvű program a Varga Katalin Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kapolcsi, Kinga (2009) Szervezetfejlesztési innovációk menedzselése a szombathelyi Pipitér Napközi Otthonos Óvodában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kasza, Andrea Krisztina (2009) Fenntartható mezőgazdálkodás jelentősége a környezetvédelemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, László (2009) Évjáratok és termőhelyek szerepe különböző limagrin kukoricahibridek termőkéességére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Ildikó (2009) Egy innováció a Rákospalotai Leánynevelő Intézet hosszútávú történetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kerek, Márton (2009) Elégedettségmérés az MNÁMK Kollégiumában : a hatékony működés, és a fejlesztések érdekében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses, Tímea (2009) Az 1000 Mester TISZK minőségirányítási rendszere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Eszter (2009) Iskola az iskolában : (az alapfokú művészetoktatási intézményrész vezetésének operatív feladatai). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Aranka (2009) A korszerű mezőgazdaság igénye a munkába álló fiatalokkal szemben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, József (2009) Az országos kompetenciamérés több évre visszamenőleges elemzése, értékelése, eredményeinek felhasználása az iskolai pedagógiai munka folyamatos fejlesztéséhez. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Szabolcs (2009) Szaktanácsadás szerepe az agrár-környezetgazdálkodásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Zoltán (2009) A Climberley F1 paradicsom növényvédelmének összehasonlítása két választott kertészet alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Árpád (2009) Tanulási képesség és a felnőttképzés munkaerőpiacon való hasznosulásának összefüggései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Éva (2009) A termékenység, az anyaság szimbólumvilága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss-Fekete, Bence (2009) Vezetőkkel kapcsolatos követelmények az ókortól napjainkig : vezetői készségek és stílusok az ókortól a XXI. századig. Hasznosítható tapasztalatok a vezetői gyakorlat számára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss-Feketéné Bodor, Barbara (2009) Női vezetők az oktatásügyben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Nárai, Mária (2009) Az oktatás és a gyermekjóléti szolgáltatás, a családsegítés kapcsolata a szombathelyi kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Schvajda, Erzsébet (2009) A vezetői kommunikáció, az óvoda kommunikációs rendszere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Klimaj, Tamás (2009) A Hybrid Converter és a Hybrid XL pulyka szülőpárok teljesítményének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Knapecz, Zita (2009) Sorvetőgépek összehasonlító vizsgálata búzában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Konkoly, Marianna (2009) Új genetikai források létrehozása géncsendesítés tanulmányozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anikó (2009) A modulrendszer és projektoktatás megvalósulása a Makói Oktatási Központ reintegrációs osztályában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Beatrix (2009) Az óvodai szervezet kultúrájának főbb jellemzői, vizsgálatának módszerei, diagnózis, a kultúra megváltoztatásának lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gerda Klára (2009) A felnőttképzés mint második esély : hazai és uniós fejlesztési irányok, tendenciák : tapasztalataim a felnőttoktatásban a támogatottként tanuló felnőttek képzéséről. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ilona (2009) Méhészkedés melegépítményű, hátsómézkamrás vándorkaptárral (MHVK). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Péter (2009) Fahulladék-hasznosítása a Délalföldi Erdészeti Zrt. területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Róbert (2009) A vaddisznó mezőgazdasági kártételének vizsgálata a Galgatáj Vadásztársaság és Sportegyesület területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Vilmos (2009) A hostein-fríz tehenek termelési színvonalának hatása a tejösszetételre, valamint a kondícióra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anikó (2009) Matematikai játékok az interneten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozelka, Viktória (2009) Az állatok idegrendszeri megbetegedései, a kutyák epilepszája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Kornél (2009) Egy szabadkai tejtermelő tehenészet bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kugyelkáné Záborszki, Katalin (2009) Teljesítményértékelés mint vezetői eszköz. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kulima, Norbert (2009) A CLAAS 204-es MEGA tipusú önjáró betakarító gép vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunstár, Dávid (2009) A teljes indukció. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kutalik, Tamás (2009) Szemes termény tárolása fémsilóban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kárnics, Ferencné (2009) Egy megvalósult innováció: a minőségbiztosítás bevezetése óvodánkban, a vezető szerepe az innovációs folyamatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kókainé Szűcs, Ildikó (2009) A pedagógus és a vezetői munka teljesítményértékelése - a Teleki Blanka Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium teljesítményértékelési rendszerének bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Kúti, Gergő (2009) Absztrakt algebrai példatár középiskolásoknak. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőszeginé Kotroczó, Mariann (2009) A jutalmazás és a büntetés módszerének alkalmazása a lőkösházi családokban : 6-7 éves korban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lestár, Judit (2009) Haploid módszerrel előállított tritikálé törzsek agronómiai és beltartalmi értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Libor, Tamás (2009) A vezető és a minőségirányítási csoport felelőssége az intézményi minőségirányítási program működtetésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lovas, Lajos (2009) Fácángazdálkodás elemző értékelése a Füzesgyarmati Vadásztársaságnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovászné Török, Magdolna (2009) Eredményesség egy kistelepülés iskolájában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

László, Judit (2009) Az intézményi minőségirányítási program szerepe a minőségfejlesztésben : a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium Intézményi Minőségirányítási Program szerinti működésének értékelése, a minőségfejlesztés eredménye. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, József (2009) Az előzetes letartóztatás jogi megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczkó, Kornélia (2009) Az intézményi teljesítményértékelési rendszer bemutatása : (az intézményi teljesítményértékelési rendszer kialakulásának és bevezetésének folyamata, működtetésének tapasztalatai, és a rendszer értékelése). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Magda, Barbara (2009) Antropogén környezetátalakítás Amazóniában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Zoltán (2009) KISTÉR-TÉSZ tevékenységének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magócsi, László (2009) Iskolafenntartás- intézményi autonómia : nemzetközi kitekintésben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Majkuth, Nikolett (2009) Az Országos Széchényi Könyvtár megalapítása és működése Széchényi Ferenc haláláig (1802-1820). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Major, Ágota (2009) A humánerőforrás alapjai és fejlesztési lehetőségei a Felső- Répcementi Többcélú Kistérségi Társulás mikrokörzeteiben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Csilla (2009) A munkatársi teljesítményértékelés folyamatának változása a Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben (esettanulmány). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mihalina, László (2009) A kompetencia alapú oktatás bevezetése a szegedi Kis István Református Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Miskolczi, Anikó (2009) Mélykút környéki gyepterületek gyógynövényei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miszlai, László (2009) A dámállomány mennyiségi és minőségi szabályozásának értékelése a Dalerd Zrt. Gyulai Erdészeténél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mitykó, Sándor (2009) A család hatása a fiatal személyiségére, fejlődésére. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Anna Mária (2009) A Lőrincz-féle komplex tantermi játékok meghonosítása a Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Károly (2009) A szervezet információs rendszere a vezetői kommunikáció tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Szecső (2009) A társállat hatása az idős emberek szociális kapcsolataira. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Ádám (2009) A hódmezővásárhelyi Téglagyári Tanösvény. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Katalin (2009) Lakodalmak Magyarországon - régen és napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Zsuzsanna (2009) VII. Télbúcsúztató Karnevál - Múlt és jövő. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Moravszki, Gábor (2009) Tehetségfejlesztés, tehetséggondozás matematikából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mrakovics, Ildikó (2009) Az intézményi önértékelés és az innováció kapcsolata. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Mucska, Gábor István (2009) Buda visszafoglalásának krónikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Attila (2009) Szombathely Megyei Jogú Város kistérségközponti szerepe a közoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Attila (2009) A korszerű lótakarmányozás hatása a versenylovak teljesítményére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Endre (2009) Bárányhízlalás eredményeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ferencné (2009) A közoktatási feladatok ellátása a kisvárdai kistérségben: intézményfenntartó társulások szerveződése és működése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Nikolett (2009) [Létszámleépítés és outplacement bemutatása : különös tekintettel a MÁV Zrt.-re vonatkozóan]. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsuzsanna (2009) A vezető kötelezettsége és felelőssége az oktatás minőségéért. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagygyörgy, Gáspár (2009) A repcepogácsa újrafeldolgozásával nyert takarmány felhasználása a brojlerhízlalásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Major, Mária (2009) A továbbképzési programok vizsgálata Karcag város közoktatási intézményeiben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Szép, Erzsébet (2009) A közoktatási intézményhálózat, a családsegítés és a gyermekjóléti szolgáltatások kapcsolatai a Körmend és vidéke kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Zimre, Márta (2009) Az országos kompetenciamérés több évre visszamenőleges elemzése, értékelése, eredményeinek felhasználása az iskolai pedagógiai munka folyamatos fejlesztéséhez. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Nikola, András (2009) Mezei nyúl terítékösszetételének vizsgálata a Hódagró Zrt. Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyilas, Erzsébet (2009) Szöveg és kép viszonya E. T. A. Hoffmann: Kis Zaches című művében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Andrea (2009) A minőségbiztosítás kezdetei a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium könyvtárában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Csilla Tünde (2009) Az intézményi minőségirányítási program szerepe a minőségfejlesztésben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Lászlóné (2009) Az iskolavezetés feladatai egy szakképző iskola menedzselésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

nincs, megadva (2009) [Kína gazdaságpolitikája]. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ocsák, Zoltán (2009) Sárköz vízgazdálkodásának története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Odrobina, Sándor (2009) Tejtermelő tehenészet termelési es szaporodási mutatóinak elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pancza-Kovács, Eszter (2009) Egy határmenti agrártérség kitörési lehetőségei "Csanád-mikrotérség" helyzetelemzése alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Krisztián (2009) A búza transzgénikus nemesítésének múltja, jelene és jövője a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Tibor (2009) Az iskolavezetés fejlesztése és az innováció. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Paróczi, Tiborné (2009) Helyi és kistérségi feladatellátás: elvárások és lehetőségek. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pekárdy, Péter (2009) Őzbakok ( Capreolus capreolus) táplálkozásának vizsgálata a Tiszaalpári Tisza és a Hódmezővásárhelyi Szakszervezeti Vadásztársaságok területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pierer, Erik László (2009) A vaddisznó zárttéri tarrtásának elemző értékelése, a Pilisszentkereszti erdészetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polonkai, Zoltánné (2009) A tanulás eredményességét javító intézményi innováció bemutatása : a belső gondozói rendszer kiépítése és működése intézményünkben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Polónyi, Péter (2009) A nevelési - oktatási és a szervezeti struktúra összefüggései egy alapítványi középiskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Porkoláb, Mihály (2009) Pályázni (tudni) kell! : forrásszerzés elméletben és egy közoktatási intézmény gyakorlatában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Posztós, Erika (2009) Adatok a Dél-Alföldön termesztett fontosabb kukorica és cirokfajták rosttartalmáról és rost összetételéről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Purgel, László (2009) Holstein-fríz tehenek kondíciópontszámának és tejtermelésének vizsgálata meghatározott laktációban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálfi, Viktória (2009) Madárvédelmi programok hatása a hazai túzok populációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkás, Ágnes (2009) Intézményi fejlesztési koncepció az országos kompetenciamérés eredményeinek javítására. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pásti, József (2009) "Egymás nélkül sötétben vagyunk." : túlélés, érdek, szükséglet, innováció - intézményi integráció a sárvári kistérségben, avagy lehet-e zászlóshajó az Ikervári ÁMK? Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Sándorné (2009) A szakszolgálatok megszervezésének lehetséges modelljei a zalai statisztikai térségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztó, Dániel (2009) А л története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rakk, Tamás (2009) Bácstopolya tógazdálkodás, tavi ökológiai változása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rekecki, Zoltán (2009) A hajtatott paradicsom integrált növényvédelme a Vajdaságban és Dél-Alföldön. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó, Csabáné (2009) Intézményértékelési rendszerek : a zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium önértékelési rendszere, működtetésének tapasztalatai, eredményei, szerepe a minőségfejlesztés folyamatában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás, Bettina Tímea (2009) A természetvédelem és vadgazdálkodás kapcsolata a székkutasi Petőfi Vadásztársaság kardoskúti területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rábl, Gabriella (2009) Az intézmény nevelési-oktatási és szervezeti struktúrájának összefüggései : az óvoda. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, László (2009) Biokertészeti rendszer létrehozásának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Orsolya (2009) Az őzállomány minőségi és mennyiségi változásainak vizsgálata a Sándorfalvi Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Réder, Éva (2009) Integrált szántóföldi növénytermesztési program magvalósítása egy adott gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Róka, Judit (2009) Egy iskola keresettségi mutatóiból adódó vezetői feladatok : /empirikus vizsgálat a szombathelyi Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban/. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsavölgyiné Somogyi, Hedvig (2009) A 10-14-18 éves gyermekek szemantikai struktúrájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Selmeczi, Nikoletta (2009) A kukorica csövén és szárán megjelenő fusarium gombák által okozott megbetegedések vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Zsolt (2009) Uniós források feltérképezése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Gergő (2009) Afrikai harcsa-(Clarias gariepinus, Burchell, 1822) intenzív rendszerben tartott nevelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Solymosi, Enikő (2009) A csuka szaporítása Fehértón : az előnevelés nehézségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Streitmann, Judit (2009) Európai nyelvoktatás-politika és intézményvezetői kihívások a közoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gábor (2009) Nagyterítékű vaddisznóhajtás szervezése és lebonyolítása a SEFAG Zrt. szántóföldi területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, László Norbert (2009) Logisztikai helyzetfelmérés egy palackozott földgáz szállítására szakosodott vállalkozásnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Lászlóné (2009) Pedagógiai törekvések a hátrányos helyzetű, roma tanulók hátrányainak csökkentésére, a tanulói kudarcok felszámolására a Jászfényszarui Általános Iskolában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Melinda (2009) [A bérgarancia alaprész felhasználására vonatkozó normatív szabályok elemzése : az európai unió és a magyar szabályozás összehasonlítása]. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ágoston (2009) Tejelő tehenek termelési és szaporodásbiológiai mutatóinak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Biczók, Tamásné (2009) „A küldetésed nem az, hogy megváltoztasd a világot. A küldetésed az, hogy te változz!” Andrew Matthews Változások menedzselése, innováció, szervezetfejlesztés egy intézmény hosszú távú történetében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Nagy, Erzsébet (2009) A Fazekas József Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda munkahelyi teljesítményértékelési rendszere. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szatlóczki, Edit (2009) Az Orczy Anna Általános Iskola és Szakiskola oktatási-nevelési és szervezeti struktúrájának innovációja. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szepesi, Ferenc (2009) A gímszarvas minőségi szabályozása a szentlőrinci Pagony Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Gergely (2009) A hófajd populációs paramétereinek vizsgálata Norvégiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Ildikó (2009) Az oktatás pluralizálódása a kilencvenes években. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szoboszlai, Csaba (2009) Zoonózisok a vadgazdálkodásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szolnokyné Kovácsik, Zita (2009) Távoktatási módszerek alkalmazása a középfokú felnőttoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szunyi, Marietta (2009) A tehenek kondíciójának és tejtermelésének elemzése, takarmányozása három szarvasmarha telepen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsényi, Szilvia (2009) Étkezési paprika fajták hajtatásának összehasonlító kísérletei családi gazdaságunkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szélpál, Gusztáv (2009) Az erdészeti szakképzés kialakulása és változásai a dél-alföldi régióban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szépe, László (2009) Különböző Holstein-fríz bikáktól származó tehéncsoportok tejtermelési tulajdonságai eltérő környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Klára (2009) A csoportépítés lehetőségei, problémái, és eredményei iskolai tantestületekben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcsi, Katalin (2009) Egy intézmény önértékelési kultúrájának kialakítása és fejlesztése a pedagógus értékelési rendszer felhasználásával. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Tímea (2009) A kiskunfélegyházi Petőfi Sándor városi könyvtár története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Mihály Zoltán (2009) Élőhely értékelése és fejlesztési javaslat az Ópusztaszeri Vízügyi Vadásztársaság területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Séllei, Tamás (2009) A lovak sportbeli, társállatkénti és kulturális szerepe a XX-XXI. század teljesítmény- és profitorientált társadalmában egy békés megyei lovassport-oktató szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Süle, Erika (2009) Van-e jövő? Az egyházasrádóci közoktatási mikrotérség elemző leírása, fejlesztésének lehetőségei. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Süle, Miklósné (2009) Fejlesztés, változás, innováció - az intézményvezetés lehetőségei a pályázati forrásbővítés területén : társulás, mint megoldási út!? Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Süli, Tamás (2009) A körtvélyesi Tisza-hullámtér hasznosításának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tamásiné Bartha, Andrea (2009) A Kiskunmajsai Többcélú Kistérségi Társulás Közoktatási Intézkedési Terveinek elemzése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tanka, Péter (2009) A dám mennyiségi és minőségi változásainak értékelése a Gyulaj Zrt. Tamási erdészetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, András (2009) A Bács-Kiskun Megyei Agrárkamara szerepe a felnőttoktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, István (2009) [A munkavállalókat a munkaviszony létesítése során alkalmazandó egyenlő bánásmód elvének bemutatása]. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Treznyák, György (2009) Az iskola mint szervezet sajátosságai és vezetői kommunikációja. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Trócsányi, Anna (2009) A Wesley János Általános és Középiskola jelene és jövője az integráció és az esélyegyenlőség tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tálas, Tibor (2009) Fűszerpaprika termesztése és feldolgozásának technológiai folyamatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anikó (2009) [A Tisza Volán Közlekedési és Szolgáltató Zrt. üzemanyag megtakarítási ösztönző rendszere]. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Balázs (2009) A média és az informatika növekvő szerepe a kiválasztási, toborzási folyamatokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Brigitta (2009) A yokohamai Sankeien Park bemutatása és elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ervinné (2009) A pedagógus és a vezető munka teljesítményértékelése, egy teljesítményértékelési rendszer működtetésének bemutatása. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Kata (2009) Transztextuális szexualitás, avagy a neonként ragyogó fakó zokni esete Judittal és nőtársaival Orbán János Dénes verseiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Péter (2009) Búza és tritikálé silózása biológiai tartósítószerrel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Szabolcs (2009) Az Észak-Somogyi Vadásztársaság élőhelyfejlesztéseinek lehetőségei és az őzagancs minőségi alakulása (1990 és 2006 között). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Árpádné (2009) A pedagógus értékelés lehetőségei és rendszere a Csokonai Vitéz Mihály 12 Évfolyamos Gimnáziumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Szeles, Attila (2009) A káposztafélék összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Biró, Zsuzsanna (2009) A Szakiskolai Fejlesztési Program mérési és értékelési koncepciója. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Köncz, Valéria (2009) A Szentgotthárdi Kistérség közoktatási hálójának feltárása és elemzése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Anna (2009) Az emberi teljesítmény mércéje, maga az ember Munkahelyi teljesítményértékelés : az intézményi pedagógus teljesítményértékelési rendszer kialakításának és kipróbálásának folyamata, tapasztalatok, a rendszer értékelése, javaslatok a továbbfejlesztésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Tüttő, Péter (2009) A fácánnevelés és kibocsátás a Karikástető Vadásztársaságnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Nóra (2009) Legális droghasználat serdülőkorban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Utasi, Zita (2009) Orr-garatbagócs lárvák vizsgálata őzállományban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Utassyné Szántó, Erzsébet (2009) A minőség jelentősége egy óvodai szervezet munkájában : a vezető szerepe és hatása a minőségfejlesztésre. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vadászné Kiss, Barbara (2009) Egészségre nevelés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Valkai, Andrásné (2009) A parasztság életformájának, szokásainak bemutatása Szegvár településen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vancsai, Ferenc (2009) A hatékony vállalati gyakorlati oktató munka feltételei és érvényesülése egy magángazdaságban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vasas, István (2009) Oktatási intézmények PR tevékenysége. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Ilona Tünde (2009) Kukorica mesterséges fertőzésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Xénia (2009) [Családtámogatással kapcsolatos ügyintézés, ügymenetek leírása]. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Viereck, Ildikó (2009) Minőség az idegennyelv-oktatásban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Virághalmi, András (2009) A kelet foglyai voltak. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vári, Attila István (2009) Az új és régi OKJ szerinti "Agrárközgazdasági és áruforgalmazó technikus" szakképzés tartalmi összehasonlító elemzése. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zentai, Péterné (2009) Hatékony külső és belső kommunikáció : egy pedagógiai szakmai szolgáltató intézmény kommunikációs rendszerének fejlesztési elképzelései. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Zsoldi, Éva (2009) Tiszasziget - Tisza és a Maros közti ősi település. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsovák, Gábor (2009) Dám zárttéri tartásának kialakításának tervezése (adott területen). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsura, Brigitta Éva (2009) A rendészeti munkavállalók érdekvédelmi szervezeteinek tevékenysége Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zágoni-Szabó, Józsefné (2009) A kompetencia alapú oktatás mint intézményi innováció a Mátyás Király Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Zámbó, Andrea Mária (2009) Minőség a tanórán. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahámné Vörös, Edit (2009) A vezető szerepe a pedagógusok szemléletváltásának elősegítésében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ádám, Ottó (2009) Az intenzív paprikahajtatás és fajtakísérlet bemutatása egy magyarbánhegyesi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ágoston, Tibor (2009) Uniós pályázatkészítés a gyakorlatban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ózsváriné Pethő, Adrienne (2009) A nevelői munka hatékonysága avagy mit mutat a tanulói klíma mérése a JNSZM Mészáros Lőrinc Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégiumban. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördög, Balázs (2009) A bonsai művészet kialakulása, és kialakítási módszerei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ördög, Zoltán (2009) Biogáz képződése mezőgazdasági melléktermékekből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 13:20:17 CET.