Item where specialization "munkaügyi kapcsolatok és társadalombiztosítási igazgatási" and date of item 2011

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 215.

Abonyi, Aranka (2011) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai, különös tekintettel a keresőképtelenség idejére járó ellátásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andrási, Ida (2011) A családbarát munkahelyek jelene és jövője. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Angyal, Andrea (2011) A védőnők szerepe az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Norbert János (2011) Munkáltatók és a biztosítottak jogai és kötelezettségei a társadalombiztosítás rendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Banka, Laura (2011) Az egészségkárosodáson alapuló nyugdíjszerű rendszeres pénzellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beszedics, Ramóna (2011) A távmunka hazai elterjedtségét ösztönző és gátló tényezők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Birkásné Háber, Helga (2011) A fiatalok pályaválasztási indítékai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztrán, Adrienn (2011) Egészségkárosodáson alapuló nyugellátások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bobák, Péter (2011) A társadalombiztosítási nyugdíj rendszer és magánnyugdíjrendszer összehasonlítása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodrogi, Tímea (2011) A munkahelyi stresszt előidéző tényezők és az azokkal való lehetséges megküzdés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Borbás, János (2011) Az ellenzéki kerekasztal szerepe a demokratikus átalakulás folyamatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Dóra (2011) Gyermekek jogán járó juttatások rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borsos, Anita (2011) Baleseti ellátásokhoz kapcsolódó jogosultsági feltételek és azok meglétének ellenőrzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bugyi, Krisztina (2011) A gyermekek után járó juttatások és azok változásai 2000-2010 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bukodi, Erika (2011) Az egészségbiztosítás keretében folyósított pénzellátások változásai 2000-2010. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Békési, Csilla (2011) A szegedi 1. számú posta toborzási és kiválasztási technikája, valamint annak problematikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bélteki, Gábor (2011) A munkáltatói felmondás szabályozása és joggyakorlata, különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bóné, Péter (2011) A magyarországi magánnyugdíjpénztárak rendszerének és vagyonának alakulása, valamint annak hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Böjtös, Péter (2011) A rokkantsági nyugdíj, a baleseti rokkantsági nyugdíj gazdasági, társadalmi és financiális hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csamangóné Lovászi, Bernadett (2011) A munkavállalók szabad mozgása az EU és Magyarország viszonylatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csapó-Kászony, Alexandra (2011) A diszkrimináció tilalmának jogi szabályozása a munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseresznyés, Anita (2011) A fogyatékkal élők akadálymentes környezetének kialakítása a hazai jogszabályok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csiha, Zsanett (2011) Egyenlő esélyek érvényesülése a munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csomor, Fanni Ágnes (2011) A munkáltató társadalombiztosítási nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettsége a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csák, Dorottya (2011) Munkáltatók és biztosítottak jogai és kötelezettségei a társadalombiztosításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csánk, Ivett (2011) Az életkor szerinti diszkrimináció a munkaerőpiacon, különös tekintettel az időskorúakra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csóti, Éva (2011) A munkaügyi ellenőrzés és a feketemunka. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Debreceni, Hajnalka (2011) A megváltozott munkaképességűek szociális ellátása, különös tekintettel a foglalkoztatásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobai, Petra (2011) Az özvegyi nyugdíj története. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos, Katalin (2011) A munkanélküliség emelkedésének okai és következményei az agráriumban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domokos, Brigitta (2011) Alternatív vitamegoldási módszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dujmov, Ildikó (2011) A gyermekek jogán járó juttatások igénybevétele a mai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dukai, Gergely (2011) A szociális biztonsághoz való jog mint alkotmányos alapjog érvényesülése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdei, József (2011) A munkavédelem és a munkaügyi ellenőrzés kialakulása és fejlődése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Facskó, Edit Mária (2011) Családtámogatási ellátások történeti bemutatása, fejlődési folyamata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Andrea (2011) Szeged demográfiai és társadalomstatisztikai helyzete napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Eszter (2011) Egészségügyi finanszírozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér-Veszteg, Katalin (2011) Az egészségkárosodáson alapuló ellátási rendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Levente (2011) A magyar nyugdíjrendszer demográfiai problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fontos, Hajnalka (2011) A munkaközvetítés és fejlődési irányai, állami és magán vonatkozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Forgács, Györgyi (2011) Munkanélküliség és kezelése a válságot követően Bács-Kiskun megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián, Zoltán (2011) Az öregségi nyugdíj rendszerének fejlődése és jelene. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földes, Ágnes (2011) A magyar nyugdíjrendszer bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földesi, Szandra (2011) Munkaügyi konfliktusok, viták fajtái és rendezésük intézményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi, László Antalné (2011) Az egészségügyi és szociális ellátórendszer speciális szegmense: a hospice. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fődi, Szilvia Ildikó (2011) A munkanélküliség kialakulása Magyarországon és Csongrád megyében a ’90-es évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Tímea (2011) A magyar családtámogatási rendszer kihívásai és lehetséges megoldásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaálné Kávai, Rita (2011) A családok helyzetének demográfia bemutatása, különös tekintettel a gyermekvállalásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Geleta, Orsolya (2011) Egy multinacionális vállalat a CSR tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Glózik, Nóra (2011) A gyermekvédelem alakulása és aktuális problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Grécziné Farkas, Márta (2011) Az öregségi nyugdíj. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyemengyi, Laura (2011) A Körös Volán Autóbuszközlekedési Zrt. Munkaügyi Kapcsolatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurisné Sós, Rita (2011) Az 1997-es nyugdíjreform bemutatása és értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkity, Anikó (2011) A családtámogatási rendszer univerzális- és segélyezési típusú ellátásai és a gyermekszegénység összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyi, Judit (2011) Hozzátartozói nyugellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Andrea Anett (2011) A börtönből vezető út a munkahely felé az adatok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, Tünde (2011) A munkáltatói felmondás szabályozása a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Adrienn (2011) Sztrájk és annak bemutatása két magyarországi vállalaton keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Bernadett (2011) A munkáltató kártérítési felelőssége, különös tekintettel az üzemi balesetre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárgyán, Barbara Ágnes (2011) Szenvedélybetegek társadalombiztosítási ellátása, szociális segítségnyújtás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárgyán, Kitti Gabriella (2011) Betegmobilitás a gyógyturizmus tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáspár, Adrienn (2011) Rehabilitációs járadékban részesülők munkaerő-piaci reintegrációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gózon, Csilla (2011) Az egészségkárosodott személyek társadalombiztosítási ellátásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajdu, Péter (2011) A többpilléres nyugdíjrendszer bevezetése és működése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmainé Krámli, Judit (2011) A munkaviszony megszüntetése Magyarországon és az Európai Unió egyes tagállamaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hamula, Mária (2011) A kiválasztás, interjúztatás elmélete és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hartai, Gergely (2011) A munkával való elégedettség nemzetközi összehasonlításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hetesi, Éva (2011) Atipikus foglalkoztatás kialakulása, helyzete és megjelenési formái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Anita Éva (2011) Munkahelyi konfliktusok pszichológiai háttere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huber, Bálint (2011) Történeti statisztikai adatok Magyarországról az 1800-as évekből az ipari forradalomra tekintettel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Marietta (2011) A betegjogi tájékoztatás problematikája, avagy mennyire ismerik a betegek saját jogaikat napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Héja, Andrea (2011) A köztisztviselői jogviszony – jellemzői, sajátossága – életpálya – etika, felelősség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Imre, Tamás (2011) A 2008-as gazdasági világválság hatásai Magyarországon a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ivanics, Enikő (2011) A felszámolási eljárás munkajogi aspektusa egy konkrét munkáltató példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jacsó, Pongrác (2011) Cafeteria rendszer a köztisztviselőknél és a közalkalmazottaknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jaczináné Angyal, Éva Judit (2011) A családtámogatás rendszerének kialakulása napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jakabné Kerekes, Csilla (2011) A szakképzési hozzájárulás felhasználásának lehetőségei egy multinacionális vállalatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jancsurák, Diána Erika (2011) Családbarát munkahelyek jogi feltételeinek kialakítása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Janka, Csilla Eszter (2011) A karrier és a család közötti egyensúly, családbarát munkahelyek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jankovics, József (2011) Társadalom Peremén. Roma foglalkoztatáspolitika a rendszerváltozás után Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Joó, Anita (2011) Az atipikus munkajogviszonyok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jávor, Judit (2011) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jópeti, Dóra (2011) A munkáltatói felmondás szabályozása és joggyakorlata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Józsa, Rita (2011) Egy fiktív vállalat HR rendszerének kialakítása és átszervezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kajtár, Ildikó (2011) A biztonságos munkavégzés és az üzemi balesetek bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kalapos, Kinga (2011) A magyarországi munkanélküliség alakulása a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kapitány, Evelin (2011) Az öregségi nyugdíj. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos, Éva (2011) Alternatív vitamegoldási rendszerek a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Szabina (2011) Gyermekbántalmazás jogi és pszichológiai kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kispál, Anikó (2011) A munkanélküliség problémája Magyarországon és a megoldására tett intézkedések. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Edina (2011) A gyermekek után járó juttatások rendszere ma Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Éva (2011) A Dél-alföldi régió foglalkoztatási és munkanélküliségi összefüggései a statisztikai adatok tükrében (2008-2010 között). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiszely, Bernadett (2011) Alkalmassági vizsgálatok és fejlődése, valamint ösztönzésmenedzsment a Tesconál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Klam, Helga (2011) A munkanélküliség alakulása Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Erika (2011) A 2008-as gazdasági világválság hatása egyes Magyarországon nyújtott szociális ellátásra a statisztikai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koltai, Olivérné (2011) Társadalombiztosítási kifizetőhely jellemzői, és működése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kontor, Mariann (2011) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak változásai 2000-2010 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányné Csonka, Zsuzsanna (2011) Életszínvonal alakulása a mai Magyarországon, a munkavállalás aspektusaiból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea (2011) A baleseti ellátások és az ezekhez kapcsolódó gyógyászati segédeszköz ellátás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anna (2011) A gazdasági világválság hatása Magyarország és azon belül Somogy megye munkaerő-piacára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dominika (2011) A magyar nyugdíjrendszer kialakulása és fejlődése napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Rita (2011) A megváltozott munkaképességű személyek visszaintegrálásának lehetősége a munkaerő-piacra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Viktória (2011) Családbarát foglalkoztatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Föcsök, Erzsébet (2011) Munkanélküliség, oktatás, képzés a Közép-dunántúli régióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Puskás, Mónika (2011) Családtámogatási ellátások célja, szerepe a gyermekeket nevelő családok jövedelmében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kriván, Orsolya (2011) „Védett tulajdonságok” az Alkotmány és az Ebktv szerint, illetve az Alkotmánybíróság és az Egyenlő Bánásmód Hatóság gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsák, Tímea (2011) A baleseti ellátások igénybevételének és fedezetének bemutatása a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Katalin (2011) Munkaviszonytól eltérő foglalkoztatás lehetőségei a szabadtéri rendezvényeken foglalkoztatók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Képesné Szabó, Ildikó (2011) A sztrájkjog gyakorlata a MÁV-vállalatcsoportban (1989-től napjainkig, különös tekintettel a VDSZSZ gördülősztrájkjára). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kóbor, Attila (2011) Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár ellenőrzési tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Nikoletta Petra (2011) A munkaviszony megszüntetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lados, Dóra Rozália (2011) A magán-nyugdíjbiztosítás átalakulása Magyarországon 2010-2011-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Edit (2011) Az atipikus munkavégzés jogi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Viktor György (2011) Munkaerő-kölcsönzés Magyarországon: jogi szabályozás, gyakorlat és tendenciák a XXI. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lózs, Adrienn (2011) A pénzbeli ellátások igénylése, megállapítása és folyósítása az egészségbiztosítási pénztáraknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makai, Béláné (2011) Az anyát és gyermekét megillető ellátások a családtámogatási rendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makkos, Tamás (2011) Az elöregedő társadalom hatása a társadalombiztosításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marosán, Krisztina Edina (2011) A magyar közigazgatás személyi állománya, a közigazgatási reformfolyamatok hatása a közszolgálat összetételére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Martonné Jenei, Angelika (2011) Munkajogi szabályozás kérdése az egyházi fenntartású közoktatási intézményekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matijevics, Rita (2011) A munkaügyi központ által támogatott képzések eredményességének elemzése kiegészítve a tanulást befolyásoló tényezők pszichológiai vizsgálatával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Medovárszkyné Szeles, Zita Edina (2011) Az esélyegyenlőség és az egyenlő bánásmód követelményének érvényesülése, valamint a tovább fejlődés lehetőségei a Magyar Közútkezelő Közhasznú Társaságnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mihályka, Szilvia (2011) A pénzbeli ellátások kedvezőtlen változásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Misley, Titanilla Katalin (2011) Segítő jobb vagy balhorog? : (A kiskunfélegyházi sztrájkesemény anatómiája). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mlinkó, Csilla (2011) A gyermekek védelmével kapcsolatos szociális ellátások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mulicz, Andrea (2011) Életpálya a közszolgálatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márki, Éva (2011) A munkanélküliség mérséklését szolgáló munkaerő-piaci szolgáltatások, különös tekintettel az álláskeresési és munkatanácsadásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Emese (2011) Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mélykuti, Diána (2011) Egészségkárosodott személyek társadalombiztosítási ellátásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mérges, Dóra (2011) Az üzemi baleset és a foglalkozási megbetegedés szociális jogi és munkavédelmi szabályai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Gabriella (2011) A munkaerő-kölcsönzés jogi szabályozása és gyakorlati megvalósulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Móritz, Amarilla (2011) Dél-Dunántúl a munkanélküliség tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Endre (2011) Munkaügyi viták típusai, jellemzői és megoldásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Erika (2011) Baleseti ellátások az egészségbiztosításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Katalin Zsófia (2011) Egy szegedi kisvállalkozás emberi erőforrás rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagymihály, Irén (2011) Orvosvándorlás és paraszolvencia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Najdanovszki-Nagyajtai, Klára (2011) Munkavállalói képviselet a Máv Zrt. felügyelőbizottságában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyúl, Zsuzsa (2011) A karrier és a gyermekvállalás összeegyeztetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nádassy, Géza (2011) A gazdasági világválság hatása Magyarország és Észak-Magyarország munkaerőpiacra és a munkanélküliségre a társadalomstatisztika és a demográfia tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ormándiné Kócsó, Anikó (2011) Az önkormányzatok szerepe a munkanélküliség mérséklésében „Út a munkához” program, kiemelten a közcélú foglalkoztatás Baks községben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Fruzsina (2011) A sztrájkról és a sztrájkjogról Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pajkó, Alexandra (2011) Munkanélküliség jellemzői és megoldási lehetőségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Nóra (2011) A magyar nyugdíjrendszer változásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Gabriella (2011) Álláskeresés és a társadalombiztosítás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Irén (2011) Egészségbiztosítás keretében folyósított pénzellátások, kiemelten a balesetesetén járó ellátásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Bettina (2011) Az alkalmi munkavállalói könyvvel történő foglalkoztatástól az egyszerűsített foglalkoztatásig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Edit Gabriella (2011) „Védett tulajdonságok” az Alkotmány és az Ebktv szerint, illetve az Alkotmánybíróság és az Egyenlő Bánásmód Hatóság gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pipicz, Vivien (2011) A gyermekek jogán járó juttatások rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Priskin, Nóra (2011) Az öregedő társadalom hatása a nyugdíjrendszerre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Putnoki, Krisztina (2011) Az örökbefogadás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péter, Margit (2011) A szegénység Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rangasz, Edit Beáta (2011) A gyermek jogai a családi jogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rokolya, Krisztina (2011) Mi a Forrása egy jól működő vállalatnak? : a GriffSoft Informatikai Zrt. humánerőforrás-központú elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rossu, Balázs Roland (2011) Zöld munkahelyek és a megújuló energia szektor : a megújulók hatása a magyar foglalkoztatásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rátkai, Adél (2011) A közszolgálat fejlődésének irányvonala, a köztisztviselői életpálya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rékasi, Petra (2011) Baleset esetén járó társadalombiztosítási ellátások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sajtos, Bálint (2011) A törvényen alapuló tartás szabályai : a tartás jogintézményének anyagi és eljárásjogi normáin alapuló működése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schindler, Orsolya (2011) A munkavállalók és munkáltatók jogai a társadalombiztosításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Gáborné (2011) Egészségügyi szolgáltatások, egészségügyi szolgáltatásra való jogosultság. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyiné Bodó, Éva (2011) Családi ellátás migráns munkavállalók részére az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyvári, Barbara (2011) A hatályos köztisztviselői törvény kialakulása, módosításai és lehetséges reformok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós, Zsófia (2011) A hivatásos állományú rendőrök személyzeti politikájának összehasonlító bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Soósné Nagy, Anikó (2011) A gyermek után járó juttatások rendszere ma Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Surányi, Kitti (2011) Munkatanácsadás álláskeresők számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Katinka Erzsébet (2011) Paksi Atomerőmű Zrt. Választható Béren Kívüli Juttatásainak Rendszere 2011-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Kóra, Valéria (2011) A munkaügyi ellenőrzés és gyakorlati problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalontai László, Tiborné (2011) A gyermekvállalási kedv társadalmi, demográfiai hatásai és a gyermekvállalással kapcsolatos pénzbeli ellátások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szaláncz, Dániel (2011) A mezőgazdasági permetezés munkavédelmi kockázatelemzés szempontból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalóki, Szilvia (2011) A családbarát munkahely hazánkban és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szaniszló, Anita (2011) Toborzási és kiválasztási folyamatok bemutatása a Floratom Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szappanos, Anita (2011) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a rendszerváltást követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegő, János (2011) A munkavédelmi viszonyok, a munkabaleset, az üzemi baleset és az ebből adódó baleseti ellátások a Lux – Tex Rehabilitációs Foglalkoztató Kft.-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemenyei, Renáta (2011) Személyiségi jogok és a személyes adatok sérülésének esetei a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szenti, Gréta (2011) Egészségügyi helyzetkép a mai Magyarországon a statisztikai és demográfiai adatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés, Adél (2011) A kollektív munkaügyi viták megoldására szolgáló eszközök, intézmények. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokol, Boglárka (2011) Magyarország szociálpolitikai hátterének bemutatása a nyugdíjrendszerre fókuszálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szopkó, Dávid (2011) A határokon átnyúló egészségügyi ellátás az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Bernadett (2011) A gyermekvédelem rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Tamás (2011) A felnőttképzés helye és szerepe a szociális ellátórendszeren belül Különös tekintettel a hátrányos helyzetű munkanélküliekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Tímea (2011) A munkaügyi viták rendezésének eszközei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sályi, Enikő (2011) Magyarország és az Európai Unió népességére ható tényezők a II. világháborútól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Diána (2011) Kórházak közfinanszírozása nemzetközi kitekintéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sáringer, Attila (2011) A magyar nyugdíjrendszer bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sódar, Mónika (2011) Munkanélküliek helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Süli, Rita (2011) A munkahelyi konfliktuskezelés pszichológiai kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sülyi, Anett (2011) Határon átnyúló oktatási és munkaerő-piaci mobilitás - fókuszban a mobilitást segítő szolgáltatások, programok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Andrea (2011) A gyermekek szociális ellátása, különös tekintettel a speciális gyermekvédelemre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takó, Kinga (2011) Az üzemi tanács és a szakszervezet összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tamasiné Galamb, Szilvia (2011) A Magyarországi távmunka-foglalkoztatás lassú terjedésének oka, megrekedésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tim, Nóra (2011) [A szegénység típusai Magyarországon]. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tomatás, Edit (2011) Társadalombiztosítási jogviszonytisztázások az egészségügyi szolgáltatásra jogosultság nyilvántartásának rendezése szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Andrea (2011) Tatabánya város munkaerőpiacának jellemzése különös tekintettel a munkanélküliségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Csaba (2011) A munkaviszony megszüntetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Veronika (2011) A kártérítési felelősség szabályai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Vince (2011) Munkahelyi stressz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Korom, Kinga (2011) A munkaidő és a pihenőidő szabályozása- A munkaidő-beosztás készítésének gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Gregor, Judit (2011) Az egészségbiztosítás keretében járó utazási költségtérítés, valamint a betegszállítás és mentés szabályai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tölcsér, Tímea (2011) A munkáltatói kártérítési felelősség, különös tekintettel az üzemi balesetekre és foglalkozási megbetegedésekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tölgyesi, Andrea (2011) A nyugdíjas kori biztonság megteremtése, az öngondoskodás rendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Erika Mária (2011) Társadalombiztosítási kifizetőhelyek létesítése, feladata és ellenőrzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Hajnalka (2011) A Nemzeti Adó-és Vámhivatal által kiadott adó-, jövedelem-, és illetőségigazolások a gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vajda, Éva (2011) Humánus létszámleépítés a MÁV Zrt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Gabriella Tünde (2011) A munkaviszony megszűnése és megszüntetése, különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsófia (2011) A munkanélküliség és a hátrányos helyzetű csoportok foglalkoztatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Venczel, Gabriella (2011) A Körös Volán Autóbuszközlekedési Zrt. autóbuszvezetőinek bérezési rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vidner, Eszter (2011) Magyar munkavállalók az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vidovenyecz, Éva (2011) Időskorúak gondozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Ilona (2011) Életszínvonal, megélhetés Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vérné Beinschróth, Zsuzsanna (2011) A rokkantsági nyugdíj és a rehabilitációs járadék. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vízi, Imre (2011) A belső kiválasztás rendszere egy magyarországi multinacionális vállalatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Wagner, Marina (2011) Egyenlő esélyek érvényesülése a munkajogban : (Nők munkaerő-piaci helyzete). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond, Brigitta (2011) A női munkavállalás és a családi élet összeegyeztetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigó, Brigitta (2011) Az öregedés hatása a magyar nyugdíjrendszerre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigó, Katalin (2011) A munkavállaló és a munkáltató jogai és kötelezettségei a társadalombiztosítás rendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ábrahám, Hajnalka (2011) A távmunka szerepe a hazai foglakoztatás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Árendás, Péterné (2011) Az öngondoskodás lehetőségei és társadalmi elismerése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. május 24. 22:13:14 CEST.