Item where specialization "munkaügyi kapcsolatok" and date of item 1995

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | H | K | M | N | S | T | U
Number of items: 14.

B

Bajnai, Dr. Gábor (1995) Sztrájkok a Magyar Államvasutaknál 1989-1994. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Balázs, József (1995) Egyházi állásfoglalások a munka világáról és a munkaügyi kapcsolatok néhány kérdése a szociális pápai enciklikák tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Barta, János (1995) Munkaközvetítés egy alföldi megyében - Hajdú-Bihar 1995. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

F

Fazekasné Dr. Magda, Erzsébet (1995) A Békés Megyei Munkaügyi Tanács működése, helye és szerepe a munkaerőpiac érdekegyeztetésében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Forráskúti, Dr. Tibor (1995) Az érdekegyeztetés és a participációs jog működésének tapasztalatai, különös tekintettel a TISZA VOLÁN gyakorlatára. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

H

Hidvégi, Mónika (1995) A munkaerőpiaci szervezet és a munkaügyi tanács szerepe a pályakezdők elhelyezkedésében Csongrád megyében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kurucsai, Dr. Béla (1995) A leltárhiányért való anyagi felelősség. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

M

Masa, Beáta (1995) A munkaügyi jogviták kialakulása és gyakorlata, különös tekintettel a Szegedi Bányászati Üzemre. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár, Sándor (1995) Az érdekegyeztetés és a sztrájkjog kialakulása a magyar köztisztviselői szférában. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy, Éva (1995) A Hajdú-Bihar megyei Munkaügyi Tanács szerepe a munkaerőpaci képzésekben. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

S

Szilné dr Bottyán, Tünde (1995) A magyar szakszervezetek története 1945-ig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

T

Tandari, Attila (1995) Szolgálati jogviszonyban állók egy szakszervezete, sajátosságai, korlátai (A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének működése a megalakulástól napjainkig). BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Téglás, Zoltán (1995) A munkaügyi kapcsolatok sajátossága a rendőrségen (A Független Rendőrszakszervezet megalakulása és szerepe a rendőrök érdekvédelmében). BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

U

Urbán, Dr. Edit (1995) Üzemi tanács munkajogi kérdései. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 03:05:09 CEST.