Item where specialization "kistérségi tanügy-igazgatási szakértő" and date of item 2009

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | F | G | K | P
Number of items: 8.

B

Beneiné Maka, Piroska (2009) Helyi társadalom és kistérségi feladatellátás: elvárások és lehetőségek. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bolya, Katalin (2009) „...társam, mondd, akarsz-e lenni?” : (Egy meg nem valósult iskolatársulás tanulságai). Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dallos, Tamásné (2009) Kistérségek és az iskolaszövetségek együttműködése a közoktatási szakmai szolgáltatások hatékonyabbá tétele érdekében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

F

Füke, László (2009) Szakmai-e a szakbizottság? : a kistérségi közoktatási bizottság lehetséges feladatai, javaslat a szakszerű működtetésre, az ehhez szükséges dokumentumok tartalmi és formai elemeire. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gerölyné Kölkedi, Éva Marianna (2009) HIDAK - tudásmegosztás a nyugat-dunántúli régióban iskolai könyvtári környezetben, avagy a pedagógiai szakmai szolgáltatás, a pedagógiai tájékoztatás innovációja Vas megyében és finanszírozásának egy lehetséges módja. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

K

Koltai, Péter (2009) Oktatás-átszervezés a szentlőrinci kistérségben. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Késmárki, Tiborné (2009) A Balatonendrédi Általános Iskola fejlesztésének lehetőségei a kistérségi és a helyi társadalmi elvárások alapján. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pocsai, Enikő (2009) A Mezőcsáti Kistérség humánerőforrás gazdálkodásának projektterve. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 16. 15:16:49 CEST.