Item where specialization "közgazdász-gazdálkodási" and date of item 2010

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | É
Number of items: 170.

A

Ambrus, Dóra (2010) A helyi önkormányzatok feladatellátása, különös tekintettel a közoktatásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Aranyosi, Zoltán Csanád (2010) A beruházások, a megtakarítások és a monetáris politika összefüggései Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bajnóczi, Erzsébet (2010) A vállalkozói számlavezetés - banki szolgáltatások és a biztosítási termékek kapcsolata a CIB Bank Zrt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balog, Mária Nikolett (2010) A városmarketing szerepe a városok idegenforgalmának fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Gábor (2010) Egy takarékszövetkezet fejlődési lehetőségei a kockázatkezelés tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth, Zoltán (2010) Vállalkozói hitelkártya gyakorlata kis- és középvállalkozások és a bankok szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Batta, Viktória (2010) A kölcsönforrás pénzügyi architektúrában betöltött szerepének változása az önkormányzati rendszer elmúlt 20 évében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bekk, Éva (2010) Nő a vállalkozás, ha nő a vállalkozó? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, János (2010) A vállalkozás-fejlesztés lehetőségei a Gazdaságfejlesztési Operatív Program és indikátorai tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Biczó, Orsolya (2010) A kis- és középvállalkozások finanszírozása az MKB Bank Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodó, Réka (2010) A "subprime" válság és a pénzintézeti kockázatkezelés hiányosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Eszter (2010) A marketing adta lehetőségek a kis- és középvállalkozások számára 2009-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Báthory, László (2010) Hiperinfláció a volt Jugoszláviában (1992-1993). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Béczi, János (2010) Hogyan növelhető a hazai sportszervezetek szponzorációs hatékonysága financiális nehézségeik megoldása érdekében? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bélteki, Zsolt (2010) A kötelező betétbiztosítás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bérces, Réka (2010) Természeti katasztrófák biztosítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csanádi, Kata (2010) Egy magyarországi KKV teljesítményének javítása korszerű menedzsment eszközökkel és módszerekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csatlós, Máté (2010) Követeléskezelési eszközök, különös tekintettel a work out típusú faktoring tevékenységre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi, Judit (2010) Jelzáloghitelezés alakulása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cseri, Cserne (2010) Munkaerőpiac statisztikai vetülete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csipak, Ildikó (2010) Privatizációs folyamatok elemzése Magyarországon és a közép-kelet-európai országokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csizmadia-Gossler, Judit (2010) Marketing menedzsment változások bemutatása egy írországi középvállalatnál - Egy új ígéret földje? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Aranka (2010) Teljesítményértékelés és motivációs eszközök az EDF DÉMÁSZ Zrt. telefonos ügyfélkapcsolati központjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Ibolya (2010) Munkavállalói elégedettségi felmérések a munkavállalók szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Lilla (2010) Magyar-francia gazdasági kapcsolatok - A gazdasági szereplők problémái és lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csőke, Péter (2010) Takarékpénztárak és tartományi bankok Németországban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csőszné Fazekas, Katalin (2010) Lakáscélú állami támogatások a rendszerváltás után Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czakó, Dezső (2010) Adóharmonizációs törekvések az Európai Unióban: adórendszerek a belső piac és a közösségi versenyképesség szolgálatában? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czibrik, Zsolt Ferenc (2010) Vezetés és motiváció válság idején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czikk, Nóra Katalin (2010) A siker kulcsa? Választási kampány a közösségi oldalakon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darazsacz, Péter (2010) Befektetéseket akadályozó anomáliák a kockázati tőke iránt keresletet támasztó vállalatoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darányi, Mónika (2010) Klaszterpolitika és versenypolitika az Európai Unióban: konfliktus vagy szinergia forrása? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Demóné Vig, Gyöngyi (2010) Forrásteremtés az AUT-PONT Alapítványnál, különös tekintettel a pályázatírásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dombi, Judit (2010) Turisztikai klaszterek marketingtevékenysége - Fókuszban a Dél-Alföldi Termál Klaszter. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domján, Katalin (2010) Papír vagy pénz? Az elmúlt 100 év legnagyobb hiperinflációi. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domokos, Márta (2010) A spanyol számviteli rendszer felépítése és reformja nemzetközi számviteli környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domonkos, Katalin (2010) A Private Banking üzletág kialakulása, és bemutatása a Raiffeisen Bank Zrt.-n keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fabula, Zsuzsanna (2010) Nemzetek válaszúton a két világháború között - visszaállítható-e a világgazdaság korábbi rendje? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Emese (2010) A vagyonadó aktualitása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Andrea (2010) Egészségügy, mint a konvergenciamegfelelőség áldozata - A konvergencia-program hatása az egészségügyre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Rozália (2010) Az oktatás finanszírozása Szeged Megyei Jogú Város gyakorlata alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Filus, Aliz (2010) A globalizálódó pénzügyek és a GMU hatása az euró magyarországi bevezetésére a nemzetközi válság idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábri, Ágnes (2010) Terítéken a kohézió: Az Európai Unió kohéziós politikájának fejlődése és a jövő kihívásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Szilvia (2010) A Közraktározás bemutatása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gaál, Péter (2010) A magyarországi ingatlanpiac fejlődése és sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gaál, Zsófia (2010) Marketingkommunikáció a dohányóriások világában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Geiger, Anna (2010) Szervezeti növekedés a Lombard Lízing Csoport példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gergely, Barnabás (2010) A szereplők közötti üzleti kapcsolatok és profitallokáció a könyvkiadásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gurzó, Veronika (2010) A márkaérték kulcskérdései és a márkák értékelésének problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes, Nóra (2010) Az életbiztosítások szerepe az egyének életében és a nemzetgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyimesi, Mónika (2010) A környezetvédelem és a vállalatok, avagy megéri-e a környezettudatos működés? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Nikolett (2010) Biztosító társaságok által az elmúlt húsz évben Közép- és Kelet-Európában alkalmazott terjeszkedési stratégiák. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gébert, Judit (2010) A jóléti közgazdaságtan megújítása - Amartya Sen John Rawls kritikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Zita Ágnes (2010) A magyar nyugdíjrendszer problémái, a csökkenő gyermekvállalás következményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hajnal, Zalán (2010) "Majdnem Nyugat" a szomszédban? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmainé Kiss, Ilona (2010) Kismamák munkába történő reintegrációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyi, Zoltán (2010) A részvényértékelés módszertani alapjai és gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herbszt, Hajnalka (2010) Magyarország és az Euró. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hoczopán, Orsolya (2010) Területi Balanced Scorecard: Egy lehetséges válasz a területi tervezési folyamat hiányosságaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horpácsy, Nóra (2010) Lovasturizmus a Dél-Alföldi Lovasudvar kapuin belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Krisztián (2010) A biztosítási szektor konszolidációja, privatizációja és hatása a biztosítás fejlődésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, László Károly (2010) A magyar egészségügyi reform ágazati és egy konkrét szervezetre gyakorolt változásmenedzsment módszertani hatásai 2007. és 2008. között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Sarolta Noémi (2010) Paternalizmus vagy közös döntés? Az orvos-beteg kommunikáció jellegzetességei egy empirikus vizsgálat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hrutka, Anita Kitti (2010) Az üzleti angyal hálózatok szerepe az informális kockázatitőke-piac hatékonyságának növelésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszta, Dóra Renáta (2010) A pénzügyi válságok kialakulása, különös tekintettel a 2007-2009-es pénzügyi válságra - A jelenlegi válság hatása a bankok pénzügyi helyzetére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja, Anita (2010) Eljárásrendi változások az NFT I. és ÚMFT regionális fejlesztési programokban, a közoktatási intézmények infrastrukturális beruházásainak támogatása c. pályázati kiírások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jankó, László (2010) A certifikátok világának bemutatása, a certifikátok és a tőzsdén kereskedett alapok követési hibájának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Józsa, Lívia (2010) Az online aukciók világa: összehasonlító elemzés 2006-2010. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kanász, Krisztina (2010) Nyugdíjrendszer kihívásai és az azok lehetséges válaszai Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kazi, Tímea (2010) A harmonizáció útjai - A Visegrádi Országok lehetséges együttműködése a klaszterpolitika terén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kecse-Nagy, Helga (2010) Squash: hogyan válhat Magyarországon tömegsporttá. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti, Edina (2010) A helyi önkormányzatok sajátos költségvetési gazdálkodása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kléner, Kinga Tímea (2010) Spanyol-magyar összehasonlító elemzés, az értékesítés-ösztönzés eszközeihez viszonyuló fogyasztói magatartás vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Dávid József (2010) A finanszírozói faktoring. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz, Zsuzsanna (2010) Az Európai Unió energiapolitikájának biztonságpolitikai aspektusai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kondor, Ildikó (2010) Egy vidéki takarékszövetkezet és a globális pénzügyi válság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koródi, Leila (2010) Megújuló Szeged avagy milyen lehetőségek rejlenek a környezettudatos helyi gazdaságfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Adrienn (2010) A kórház mint bonyolult üzem és annak tervezési rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Angéla (2010) A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. működése a közelmúltban és hitelezésének elemzése kiemelten a kis- és középvállalkozói-, illetve az önkormányzati szektorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Kornél (2010) Collaborative Filtering és ajánlórendszerek (A klasszikus vállalati struktúrában). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozmér, Katalin (2010) Lakossági hitelezés a gazdasági válság előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krajnák, Balázs (2010) A magyar magánbiztosítás helyzete, eszméjének, ágazatainak fejlődése 1914 és 1939 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kállai, Krisztina (2010) Az önkormányzati gazdálkodásban rejlő kockázatok a könyvvizsgálat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kára, János (2010) Vezetés és motiváció válság idején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Anita (2010) Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, mint szolgáltatás a biztosítótársaságok életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Krisztina (2010) A paksi atomerőmű gazdasági és társadalmi környezete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Köbli, Dávid (2010) Bankmentés az Egyesült Államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ködöböcz, Judit (2010) Az adminisztratív terhek hatása a hazai KKV-k versenyképességére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczi, Gábor Demeter (2010) Az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok makrogazdasági versenyképességének összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laluska, Zsuzsa Szabina (2010) A két világháború közötti tőkehiány és megoldási kísérletek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz, Szimonetta (2010) Kis- és középvállalkozások finanszírozása, különös tekintettel a Széchenyi Kártya konstrukcióra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lechner, Ádám Milán (2010) Gazdaságfejlesztés Afrika kevésbé fejlett térségeiben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Leskovics, Éva (2010) Utazásszervezés egy pénzügyes szemével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lippai, Levente (2010) A fizetési forgalom és a készpénzállomány. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lippai-Makra, Edit (2010) A környezettudatos vállalatirányítás eszközei, kiemelten az EMAS. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Judit (2010) Gyula város önkormányzat gazdálkodásának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovas, Katalin (2010) Nyögdíj: ami a sírig elkísér? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lánczi, Dóra (2010) Infláció elmélet, inflációs célkövetés Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lövei, Eszter (2010) Az Orosházán szakiskolát végzett tanulók elhelyezkedési nehézségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Leilla (2010) Önkormányzatok számvevőszéki ellenőrzése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makra, Éva Szilvia (2010) Egy lehetséges válasz a világ energiaproblémáira: A biomassza hőenergia célú átalakítása és felhasználása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Markos, Karolina (2010) Reklám határok nélkül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mazán, Erika Márta (2010) Adóelkerülés és jövedelemeltitkolás a rejtett gazdaságban - Különös tekintettel az államháztartás főbb adóbevételeire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi, Dénes István (2010) Tapasztalatok az Európai Monetáris egyesüléssel kapcsolatosan. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miskolczi, Nóra (2010) A helyi önkormányzatok finanszírozási rendszerének bemutatása és lehetséges modernizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, József (2010) Az egészségügyi finanszírozás kulcskérdése, az amortizáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Munkácsi, Róbert (2010) Magyarország komparatív előnyei (a termőföld és termálvízhasználat alapján). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mácsárné Dani, Edit (2010) Az egyéni vállalkozók bemutatása, adózása, 2010. évi változások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mádi-Kajári, Magdolna (2010) Vállalati gazdálkodás kintlevőségeinek elemzése és kezelése belső adottságok és külső tényezők tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Lili (2010) Szentes Ipari Park hatása a helyi gazdaság egyes jellemzőire. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagyiván, János (2010) Magánbefektetői magatartás és a pénzügyi ciklusok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Kácsor, Edit (2010) A vállalati hitelezés elméleti gyakorlati áttekintése az MKB Bank Zrt. Széchenyi Kártya konstrukciójában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nádas, Orsolya (2010) A mikrovállalkozások finanszírozása a Raiffeisen Bank Zrt. gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nádasi, Gabriella (2010) A Kelet-afrikai Közösség jelene és jövőbeli fejlődési kilátásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Német, Anett (2010) Az öngondoskodás szerepe és formái az életpálya-finanszírozásban - Szemléletmód-változás a rendszerváltással? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olasz, Orsolya Júlia (2010) A magyar nyugdíjrendszer sajátosságai és lehetséges új irányai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ollai, Julianna (2010) Controlling a mezőgazdasági vállalatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pető, Ernő Zsolt (2010) A helyi adóztatás lehetőségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás, Nóra (2010) A génmódosított növények fogyasztói elfogadottsága, szabályozása és szabadalmaztatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásti, Csongor (2010) A magyar kis- és középvállalkozások helyzete a 2008-ban kirobbant világgazdasági válság tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pázmány, Péter (2010) Új Detroit? Gépjárműipari óriásklaszter Közép-Európában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Raffay, Anikó Edit (2010) Klaszteresedési lehetőség vizsgálata Békéscsaba és környéke nyomdaiparában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rádi, Réka (2010) A Bázeli Tőkeegyezmények. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schulz, Gábor (2010) Bio(r)evolúció: egy biotechnológiai klaszter lehetőségei Szegeden. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schvarz, Enikő (2010) A gazdasági válság hatásai a Linamar Hungary Nyrt. konkrét példáján bemutatva. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Erika Szilvia (2010) Finanszírozási kockázatok a banki vállalati hitelezésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Siprikó-Bekes, Erika (2010) Új gazdálkodási és szervezeti formák a költségvetési intézményként működő kórházakban. Egészségügy és finanszírozás. Kitekintés az egészségügyi ellátás finanszírozásának területére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Siprikó-Bekes, Erika (2010) Új gazdálkodási és szervezeti formák a költségvetési intézményként működő kórházakban. Egészségügy és finanszírozás. Kitekintés az egészségügyi ellátás finanszírozásának területére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi, Tünde (2010) Speciális céghelyzetek (átalakulás, megszűnés) számviteli problémái, különös tekintettel az átalakulásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2010) Zöldmezős nagyberuházások gazdasági hatása és állami támogatásának megtérülése az AGC Autóipari Magyarország Kft. példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter (2010) Zöldmezős nagyberuházások gazdasági hatása és állami támogatásának megtérülése az AGC Autóipari Magyarország Kft. példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Sándor (2010) A kis- és középvállalkozások finanszírozása: kulcskérdések egy kevésbé fejlett térségben, Békés megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Biczók, Klára (2010) Hitelezés és a válság. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Strell, Dávid (2010) Magyarországi privatizáció kelet-közép-európai kontextusban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay, Gergely (2010) A magyar hallgatói hitelrendszer elemzése; a hibák, hiányosságok feltárása, és kísérlet a javításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay, Nóra (2010) A feketegazdaság és az ellene hozott intézkedések. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szlatárovics, László (2010) A magyar kis- és középvállalkozások nem kinyilvánított keresleti attitűdjeinek a vizsgálata a kockázatitőke-piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Irma (2010) Az adóváltozás hatása a kis- és középvállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, Ágnes (2010) A controlling és a Balanced Scorecard alkalmazásának bemutatása egy létező vállalkozás példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Barbara (2010) A kartellszabályozás hatékony érvényesítésének feltételei az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Tamás (2010) A helyi önkormányzatok gazdálkodása bevételi oldalról vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Éva (2010) A részvényárfolyamok alakulását bemutató elemzési módszerek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Tamás (2010) Az adósságcsökkentés útjai: átterelés vagy piacosítás? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takátsy, Fanni Zsuzsanna (2010) Változatok fizetési mérleg hiányra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tandari, Éva (2010) A fogyasztás életpálya szerinti alakulása - A nagyfogyasztó fiatalok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tandi, Laura (2010) Elvárások és realitások - a leendő magyar euró kálváriája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Temesvári, Gabriella (2010) Az Európai Unió környezettudatossága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tengeri, Dalma (2010) A civil szervezetek szerepe Lajosmizse város településfejlesztési politikájában, avagy a közösség fejlesztésében rejlő lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Nóra (2010) Spanyolország a válság idején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tirla, Szabina (2010) A magyar szubszuverén szint eladósodottsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Todorovity, Dániel (2010) Konstruktív technológiaértékelés és társadalmi részvétel a technológiai döntéshozatalban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tolnai, Andrea (2010) Aktív korú nem foglalkoztatott személyek munkaerő-piaci reintegrációjának hatékonysági vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tompa, László (2010) A pénzügyi válság és hatása néhány pénzügyi intézmény eredményeire, részvényárfolyamaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Krisztina (2010) A magyar mezőgazdasági termelők együttműködése a gazdálkodói érdekek érvényesítése és az uniós/nemzeti szabályozás mentén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anikó (2010) A társadalmi részvétel szerepe a külföldi működő tőke befektetésekben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Endre Mihály (2010) Vállalkozások alapítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tökölyi, Petra (2010) A Rhinolight Kft. mint tudás-intenzív vállalkozás bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tüske, László (2010) A magyar kockázati tőkebefektetések módszertana. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda, Zita (2010) A magyar jelzálog-hitelezés múltja, jelene - A jelzáloghitel-piaci válság hazai következményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ivett (2010) A szlovák gazdasági fellendülés és euróövezeti csatlakozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Katalin (2010) (Gáz)válságban az uniós energiapolitika? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Szilvia (2010) Az ASS Bt. komplex elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsolt (2010) Költség- és teljesítménycontrolling a termelő vállalatok gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vas, Adrián Árpád (2010) A mobiltelefónia társadalmi hatásai Japánban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Károly (2010) Oktatásra, mint életpálya-befektetésre fordított kiadások és azok megtérülése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Péter (2010) Ország-kockázat - Szuverén credit default swap. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vigh, Gábor (2010) A cash flow-kimutatás összeállítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wentné Rádin, Ruzsica (2010) Nem pénzügyi vállalkozásfejlesztési elemek megléte a "Deszki kórház" működésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Witzenleiter, Tünde (2010) A hazai ipari parkok szerepe, különös tekintettel a Budaörsi Ipari és Technológiai Parkra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

É

Éles, Imre (2010) Logisztika és versenyképesség a Dél-alföldi régió interregionális kapcsolataiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 03:20:07 CEST.